Google Pixel 8a se dezvăluie în fotografii minuţioase. Vine cu procesorul Tensor G3

Google Pixel 8a se dezvăluie în fotografii minuţioase. Vine cu procesorul Tensor G3

Pe data de 4 octombrie, Google a lansat telefoanele Pixel 8 şi Pixel 8 Pro, dar seria Pixel 8 nu se opreşte aici. Un alt model care urmează să apară este Pixel 8a, aşteptat pentru anul 2024. Despre el au început să circule zvonuri de ceva timp, iar acum avem şi imagini clare cu dispozitivul de clasă medie.

Oferta Emag

Pixel 6a şi 7a au fost foarte apreciate pentru preţul lor, devenind populare în anumite zone ale lumii. OnLeaks au publicat imagini şi clipuri video la 360 de grade cu noul smartphone. El se prezintă în roz sau albastru. Conform sursei, telefonul are dimensiunile de 152.1 x 72.6 x 8.9 mm, fiind puţin mai mic, mai îngust şi mai subţire decât Pixel 7a, care are dimensiunile de 152.4 x 72.9 x 9.0 mm.

În spate găsim o cameră dublă, iar în faţă un ecran plat de 6.1 inch, cu o gaură decupată central sus. Marginile sunt destul de subţiri lateral, dar jos există o mică “proeminenţă”. Se observă aici şi corpul cu colţuri rotunde, renunţând la forma pătrată a predecesorului.

Jos avem portul USB-C şi difuzorul, iar sus se află o antenă ultra-wideband şi difuzorul pentru apeluri. Pixel 8a este în dezvoltare din august, sub numele de cod “Akira”. Telefonul va avea o variantă „redusă” de procesor Tensor G3, cu GPU Mali-G715. Are şi 8 GB RAM şi Android 14 la bord. A obţinut 1218 puncte în testul single core şi 3175 în cel multi core. Daca zvonurile sunt adevarate, avem aceeaşi cameră pe Pixel 8a ca pe Pixel 7a, dar cu optimizare suplimentară.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

De ce plătește Red Bull milioane de euro în dividende unui crescător de rațe thailandez?

Marea Britanie regretă Brexit-ul