Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.

Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.

Ce credeți, dragii mei, că a pățit escrocul ăla de Sam Bankman-Fried, care a făcut praf 10 miliarde de dolari din banii noștri? Ei bine, vă spun eu: a fost prins și condamnat de justiția americană, după ce a încercat să scape în Bahamas. Ha ha, ce prost! 😂

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Sam Bankman-Fried era șeful FTX, o bursă de criptomonede care se dădea mare și tare, cu o evaluare de peste 32 de miliarde de dolari. Dar, după ce a explodat bula crypto de anul trecut, FTX a dat faliment și a lăsat utilizatorii cu buza umflată. 10 miliarde de dolari au dispărut ca prin minune, pentru că Bankman-Fried își băga nasul în tot felul de tranzacții dubioase, fără să țină cont de nimic.

Nu numai că a furat banii noștri, dar nici măcar nu știa să îi gestioneze. Compania era un dezastru, fără niciun control financiar. Și când a văzut că nu mai are scăpare, a fugit ca un laș în Bahamas, unde credea că e în siguranță. Dar nu a fost așa, pentru că a fost extrădat și trimis în fața judecătorilor din SUA, care l-au găsit vinovat de șapte capete de acuzare pentru fraudă, inclusiv fraudă electronică, fraudă cu mărfuri și fraudă cu valori mobiliare, și de spălare de bani.

Acum, Bankman-Fried riscă până la 110 ani de pușcărie, ceea ce mi se pare o pedeapsă pe măsura faptelor lui. Sentința finală va fi dată la sfârșitul lunii martie a anului viitor, dar eu sper să nu scape ușor. Să plătească pentru ce a făcut, și să ne dea și nouă banii înapoi!

Voi ce părere aveți despre acest caz? Ați fost și voi afectați de falimentul FTX? Scrieți-mi în comentarii, și nu uitați să dați share la articol! 😉

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

A murit Burt Bacharach, celebrul compozitor al hiturilor „My Head” „I Say A Little Prayer” premiat cu Oscar.

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!