DACIA DUSTER 3 SE DĂ ÎN SPECTACOL PE ASFALTUL ROMÂNESC ÎN COSTUM DE PROBĂ.

DACIA DUSTER 3 SE DĂ ÎN SPECTACOL PE ASFALTUL ROMÂNESC ÎN COSTUM DE PROBĂ.

Ei bine, dragilor, noua minune pe patru roți a Daciei se joacă de-a v-ați ascunselea prin România! Duster 3, cunoscut drept durduliu al șoselelor, a fost văzut iarăși în plin flirt cu asfaltul autohton, făcând ultimele ajustări înainte de marele debut. Gata să intre în lumina reflectoarelor anul viitor, proaspătul SUV românesc încinge spiritele amatorilor de volan.

Și pentru că la Dacia nu dorm pe ei, ba chiar pun osul la treabă, au scos din manșetă noua generație Duster 3, un raketaș care împrumută liniile mai musculoase ale fratelui său de concept, Bigster. Așteptat pe podiumurile showroom-urilor în curând, deocamdată modelul face piruete și tumbe pe drumurile de acasă, pregătindu-se să vă lase cu gura căscată.

Nu-i zi în care să nu poți da de o poză cu Dusteru’ în acțiune, datorită pasionaților de clik-clic pe Facebook. Unii norocoși l-au prins chiar făcând slalom pe autostradă, posibil pe A1, acolo unde vântul îi fluieră printre elementele de caroserie.

dacia duster 3 pe autostrada

Haideți să vă zic despre noua înfățișare a Dusterului! O să vă trezească instantaneu simțul estetic – adio formelor rotunjite și bun venit unghiurilor bărbătești și roților care par gata să-și frângă trecătorii în priviri! Farurile sunt ca niște ochi de vultur, inspirate de Bigster, gata să-ți pătrundă sufletul dintr-o privire.

Și țineți-vă bine! Dusterul bate toate recordurile Daciei, devenind primul vehicul cu frâne cu disc la spate. Vă dați seama? De asemenea se zvoneste ca Dacia Duster 3 va face trecerea la hibrid, devenind frățior de sânge cu Jogger în echipa eco a Daciei.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • mai lăsați comentariile libidinoase despre ea; puneți motor calumea pe ea și se va vinde n draci!
    până atunci rămân la volvo al meu la mâna a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 Ultra: Baterie mai mare, încărcare mai rapidă, ce mai vrei?

Mulți oameni încă își iau știrile zilnice de pe Facebook

Problema uriașă, guvernele sunt îndemnate să acționeze acum

Cybertruck, Pickup-ul electric al viitorului, surprins în imagini de înaltă rezoluție.

Înotul în apă rece ca gheața face minuni pentru corpul tău. Iată beneficiile!

WhatsApp pentru iPhone și Android: două actualizări uimitoare pentru toți utilizatorii!

China se supără pe iPhone și le dă cu flit angajaților de la stat.

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

Casa Albă îi auditează pe directorii generali ai Google, OpenAI și Microsoft

A inceput Nebunia Reducerilor Black Friday si in magazinele fizice.

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Macron adoptă o poziție dură împotriva Israelului în legătură cu bombardamentele din Gaza