Shakira s-a întâlnit cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami

Shakira s-a întâlnit cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami

La Marele Premiu de Formula 1 de la Miami din acest weekend a avut loc o paradă plină de vedete, iar actorul Tom Cruise, câștigător a mai multor Globuri de Aur, se pare că s-a distrat de minune cu cântăreața columbiană Shakira, câștigătoare a unui premiu Grammy.

Echipa Mercedes a fost însoțită de superstarul american Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, care i-a ajutat pe mecanici să schimbe o roată înainte de cursă, iar imaginile au fost distribuite pe pagina oficială de Twitter a echipei.

banner

Cruise a mers apoi alături de Shakira aparent veselă, care s-a prezentat la cursă purtând un top kaki și pantaloni de trening eleganți.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, a primit sâmbătă premiul Femeia Anului la gala Latin Women In Music, unde a vorbit și despre viața sa personală, inclusiv despre divorțul de campionul mondial de fotbal Gerard Piqué, după 11 ani, din cauza infidelității soțului ei.

„Nu contează dacă cineva este fidel sau nu; ceea ce contează cu adevărat este dacă îți rămâi fidel ție însuți. Femeile sunt mult mai puternice decât credem noi. Suntem mai curajoase decât credem. Cred că suntem, de asemenea, mai independente decât am fost învățate. Ce femeie nu a avut experiența de a căuta atenția, dragostea sau aprobarea celorlalți și de a uita de ea însăși. Mi s-a întâmplat și mie”, a spus cântăreața, care și-a încheiat discursul spunând că muzica a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viață: „Când mă simțeam cel mai pierdută, muzica a fost cea care m-a adus înapoi la mine însămi”.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

Râul Darling din Australia s-a transformat într-un râu cu pești morți