Ghinion Curat: BMW-ul, Plăcuțele și Un Șofer cu Capul În Nori

Ghinion Curat: BMW-ul, Plăcuțele și Un Șofer cu Capul În Nori

Ascultați aici povestea lui Ș. Daraban, un tip care a crezut că poate să-și ia BMW-ul și să se plimbe liniștit după o noapte de pomină. Pe 10 februarie, după ce a dat pe gât 12 doze de bere cu gașca, a zis că e o idee bună să taie porcul a doua zi. Dar uite că polițiștii din Lețcani au altă părere când văd un BMW cu plăcuțe de înmatriculare ca după o baie în noroi.

Și ce să vezi? Ștefan încă mai mirosea a petrecere, iar alcooltestul a zis clar: “Băiatu’ are 2,2‰ în sânge, nu glumă!” Se pare că cele șase ore de somn nu l-au detoxifiat cum trebuie.

Daraban nu era la prima ispravă, dar judecătorii de la noi au zis că dacă ești turist penal în străinătate, la noi ești ca nou. Așa că i-au dat o mână de ajutor: un an de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Dar procurorii nu sunt de acord și vor să-l vadă pe Daraban făcând turul pușcăriilor, nu al Europei. Așa că stai pe-aproape, că povestea se încinge la Curtea de Apel luna viitoare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A comandat un iPhone 15 de la Apple și a primit în schimb una Fake cu Android.

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Half-Life împlinește 25 de ani, Valve ne face un cadou, dar vine și cu alte surprize.

Șoferii români de „platforme auto horror” nu se lasă intimidați de amenzi uriașe

Cum au încercat hackerii să manipuleze prețul Bitcoin prin contul SEC de pe X

Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII

Honor Play 50 Plus este oficial

WhatsApp pentru iPhone și Android: două actualizări uimitoare pentru toți utilizatorii!

Sute de mii de oameni și-au șters deja ad-blocurile din cauza interdicției de pe YouTube

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Decizia importantă a lui Biden pentru a preveni o nouă criză