bill gates

Bill Gates se gândește la o poliție globală a bolilor

Bill Gates susține Corpul de intervenție în caz de urgență în domeniul sănătății globale, potrivit unei scrisori a multimiliardarului publicată în New York Times.

Oferta Emag

Bill Gates, multimiliardarul fondator al Microsoft, care susține cu generozitate cercetarea în domeniul vaccinurilor prin intermediul fundației sale private, și-a împărtășit preocupările legate de gestionarea epidemiilor într-o notă publicată duminică în New York Times

Sunt optimist cu privire la rețeaua pe care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și partenerii săi o construiesc, numită Global Health Emergency Response Corps

– care va permite specialiștilor să se antreneze în permanență pentru a răspunde cât mai repede posibil la următoarea criză globală de sănătate. Cu toate acestea, el a spus că acest lucru nu este suficient. Cheia pentru a preveni epidemiile este de a opri răspândirea agenților patogeni cât mai repede posibil. Acest lucru necesită supraveghere, cum ar fi monitorizarea continuă a apelor reziduale, dar este, de asemenea, important să se răspundă rapid la apariția unui agent patogen. „După cum a demonstrat COVID, o pandemie este o problemă de mai multe miliarde de dolari care nu poate fi lăsată pe seama voluntarilor. Avem nevoie de echipe de profesioniști în fiecare țară și regiune, iar lumea trebuie să găsească modalități de a-i compensa. Avem nevoie de profesioniști care să poată fi desfășurați imediat și care să fie în permanență în așteptare pentru a limita epidemiile”, a scris el.

În articolul său, Gates recunoaște, de asemenea, că, la fel ca incendiile care necesită o stare de alertă ridicată, pandemiile nu sunt rare. Dar el crede totuși că trebuie pusă în aplicare o infrastructură pentru a preveni astfel de pandemii.

Nu ne putem permite să fim prinși pe jumătate pregătiți de o altă pandemie. Trebuie să luăm măsuri pentru a ne asigura că covidul este ultima pandemie, așa că trebuie să sprijinim cei mai importanți experți în sănătate din lume – OMS – și să investim în Corpul de intervenție în caz de urgență în domeniul sănătății la nivel mondial.

– a scris el.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elon Musk se dă tare, foștii utilizatori de Twitter sunt supărați.

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!