Află până când îți poți achita facturile cu cardurile de energie - Poșta Română a dat vestea!

Află până când îți poți achita facturile cu cardurile de energie – Poșta Română a dat vestea!

S-a întâmplat ceva ce trebuie să știți dacă aveți acel card de energie primit de la stat. Ați ghicit, perioada în care îl puteți folosi nu e la nesfârșit. Așa că, agitați puțin acele facturi și fiți cu ochii pe calendar, pentru că timpul e pe terminate.

Ei bine, Poșta noastră cea de toate zilele ne-a spus că până la sfârșitul lui martie 2024 putem să ne plătim facturile de energie fără bătăi de cap cu acest card. Da, ați auzit bine, 31 martie e ziua magică. După aceea, cardul devine doar o amintire.

Folosirea cardului e simplă ca bună ziua: dacă aveți facturi la curent, gaz sau orice altceva care vă ține cald, cardul e prietenul vostru de nădejde până în ultima zi de martie a anului viitor.

Și pentru că ni se întâmplă rar, avem de mulțumit și Uniunii Europene pentru că ne-a dat nițică răgaz în plus. Inițial, trebuia să ne luăm adio de la carduri odată cu ultima petrecere de Revelion din 2023.

Dacă vă întrebați cum să scăpați de grija facturilor cu banii de pe card, iată căile: dați nas în nas cu poștașul și reglați totul chiar la ușa casei, mergeți la cel mai apropiat oficiu poștal, fie că locuiți la oraș sau la țară, sau dacă vă place să tot dați click-uri, faceți toată treaba online prin aplicația Poștei Române.

Și acum să vedem cine sunt norocoșii care pot să zică „adio” grijilor când vine vorba de plata facturilor la energie: pensionarii peste 60 de ani cu un venit de până la 2.000 lei, cei cu pensii de invaliditate pe același nivel de venit, persoanele cu diferite grade de handicap și venituri sub 2.000 lei, familiile care primesc alocație de stat și cele care se bazează pe ajutor social.

Dar să nu uităm, dacă mai mulți beneficiari care pot primi sprijin locuiesc la aceeași adresă, ajutorul pentru căldură pică doar o singură dată la acea adresă. Trebuie să coincideți ca domiciliu, altfel, cardul nu e de ajutor.

Așadar, prindeți momentul și nu lăsați cardurile de energie să vă expire fără să le folosiți. Până la urmă, cine nu ar vrea să-și păstreze casa călduroasă fără să scoată bani din buzunar?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News: Sfântu Gheorghe în Pragul Magiei! Vezi Ce initiativa INCREDIBILĂ Face USR Pentru Un Parc De Vis

PIXEL FOLD PRIMUL TELEFON MOBIL PLIABIL CARE VA PUTEA FI REPARAT ACASĂ.

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii 

Tesla se crede Dumnezeu și își trimite mașinile pe șosele fără să le pese de oameni, spune un fost angajat

Hackerii chinezi au spart AirDrop și au accesat datele personale ale utilizatorilor Apple

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Al Treilea Război Mondial este aproape: Bombardiere americane surprinse la granița cu Rusia

Marea Britanie regretă Brexit-ul

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

Microsoft, dată în judecată și ea pentru că a furat cărți pentru AI

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Statele Unite, în urma cărora au decedat 9 persoane

ACCIDENT ÎN NIMIGEA DE JOS. UN TREN A ZDROBIT O MAȘINĂ ȘI A LĂSAT UN TÂNĂR ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE