De ce a fost reţinut Arnold Schwarzenegger pe aeroportul din Munchen

De ce a fost reţinut Arnold Schwarzenegger pe aeroportul din Munchen.

Chiar și un superstar precum Arnold Schwarzenegger nu face excepție de la controalele vamale din aeroporturi. Un incident recent, în care actorul a fost prins la un punct de control vamal din Munchen, ilustrează acest lucru.

Arnold Schwarzenegger a fost reținut pentru că nu a declarat un ceas pe care îl scotea la licitație în scop caritabil. Ceasul valora aproximativ 92.000 lei.

The Guardian relatează că actorul a fost arestat de vameși miercuri după-amiază și a fost eliberat după trei ore, doar după ce a plătit mii de euro ca taxă, dar nu i s-a permis să ia ceasul cu el.

arnold schwarzenegger retinut

Schwarzenegger este, de asemenea, anchetat pentru evaziune fiscală, deoarece trebuie să plătească taxe pentru a vinde ceasul în UE. Actorul consideră că acest caz este revoltător.

Ceasul de lux urma să fie scos la licitație joi, în cadrul unui dineu de strângere de fonduri pentru inițiativa lui Schwarzenegger privind protecția climei, în stațiunea austriacă de schi Kitzbühel. Ceasul a fost conceput anterior special pentru Schwarzenegger, a relatat ziarul german Bild.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Manastirea Tarnita – o oaza de spiritualitate si liniste

Google și Amazon să acționeze după moartea unei femei în urma unui pact de sinucidere

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Black Friday Adevărat la HUAWEI. Mate 50 Pro la preț de invidiat.

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Ați văzut asta? Un șofer pe contrasens pe A1 lângă Cisnădie a devenit vedetă pe internet!

Casa Albă îi auditează pe directorii generali ai Google, OpenAI și Microsoft

Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.

Producția globală de smartphone-uri, la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

 GraphCast, un nou sistem de inteligență artificială de la Google care îți spune vremea mai bine și mai repede ca niciodată