O bandă de hoți fura trotinete Lime

O bandă de hoți fura trotinete Lime din Szolnok de un an – au fost prinși

Acțiunea de oprire a început ca un control „obișnuit” în trafic, dar s-a încheiat cu depistarea unui furt de aproape 10 milioane de forinți. Trotinetele electrice Lime au fost furate de o grupare de bărbați din Szolnok și Újszász.

O banda de hoti fura trotinete Lime
Daunele de aproape 10 milioane HUF. Sursa:Police.hu

Duminică, 14 mai, la ora 3 dimineața, ofițerii postului de poliție din Szolnok au oprit un autoturism în Újszász și i-au controlat pe șoferul și pasagerul mașinii în Szolnok. În timpul unei percheziții în compartimentul pentru bagaje al vehiculului, poliția a găsit șase trotinete electrice LIME demontate.

Comandamentul de poliție Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei a informat portalul de știri despre acest caz, iar ofițerul de presă András Hunor Lehel ne-a declarat că cei doi bărbați au declarat la fața locului că scuterele au fost furate în Szolnok, astfel că au fost aduse la sediul poliției din Szolnok.

Acolo, anchetatorii au fost deja implicați în acest caz. S-a dovedit că cei doi suspecți aveau alți trei complici, care au fost și ei aduși la secția de poliție. Cei doi infractori, în vârstă de 19 ani, respectiv 20, 21 și 23 de ani, au furat cel puțin 56 de e-scootere LIME din diverse locații din Szolnok în ultimul an. Acest lucru a cauzat companiei victimei un prejudiciu de aproape 10 milioane de forinți – a relatat ofițerul de presă cu privire la detalii.

hotii au furat 56 trotinete lime
Hoții au furat în total 56 de scutere
Sursa: Police.hu

Am aflat că poliția a percheziționat locuințele suspecților și a confiscat zeci de trotinete și piesele acestora.

Trei dintre bărbații interogați ca suspecți pentru furt au fost reținuți”, a adăugat András Hunor Lehel.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google jură să țină secrete plimbările tale, departe de ochii curioși

Un petrolier norvegian, lovit de o rachetă în Yemen: ce se întâmplă în Marea Roșie și cum afectează Canalul Suez

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

Ryanair, atacată pentru utilizarea ilegală a recunoașterii faciale

Scumpirea Țigărilor: Cât Te Costă Să Fii ‘În Nori’ După 8 Aprilie?

Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat: ceea ce sa întâmplat în continuare este de necrezut

Românii, mai bogați ca niciodată: salariul mediu depășește 1.000 de euro

Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un camion.

Membrii unei grupări infracționale au fost arestați pentru că distribuiau droguri în rândul elevilor și studenților din marile orașe ale țării

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta

Coreea de Nord ne spionează cu un satelit misterios lansat recent. Ce facem noi?

Microsoft, dată în judecată și ea pentru că a furat cărți pentru AI