Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile

Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile

Vinerea neagră este un fenomen care a cuprins și România. Mulți români își fac planuri de luni de zile pentru a profita de ofertele irezistibile. Unii chiar își iau zi liberă de la serviciu sau se învoiesc pentru câteva ore, ca să nu rateze startul Black Friday. Dar oare merită efortul?

Eu zic că da, dacă știi cum să te pregătești și chiar ai nevoie de produsul respectiv. Nu e suficient să dai click pe primul produs care îți sare în ochi și să speri că ai făcut o afacere bună. Trebuie să fii atent la prețurile practicate înainte de Black Friday, să compari ofertele de la diferiți comercianți și să ai grijă la calitatea produselor.

Pentru a te ajuta, am pregătit câteva sfaturi utile pentru cumpărăturile din Vinerea neagră:

  • Instalează-ți aplicația platformei de unde vrei să cumperi. Astfel, vei primi notificări când începe Black Friday și vei putea comanda rapid, fără să pierzi timpul pe site-uri încărcate. Anul trecut, peste 83% dintre comenzi au fost de pe mobil.
  • Salvează-ți adresa și datele de livrare. Nu vrei să pierzi timpul completând formulare când ai produsele în coș. Produsele cu oferte bune se epuizează imediat, așa că trebuie să fii rapid.
  • Alege să ridici coletul din punctele de colectare. Curierii vor fi suprasolicitați în perioada Black Friday, așa că s-ar putea să aștepți mai mult decât de obicei coletul. Dacă alegi să îl ridici tu, vei economisi timp și bani.
  • Fii atent la produsele fake. Nu te lăsa păcălit de reduceri prea mari sau de branduri necunoscute. Citește recenziile altor clienți, verifică garanția și politica de retur. Dacă ai dubii, mai bine nu cumperi.

Anul acesta, cele mai căutate produse sunt televizoarele, espressoarele, hainele și telefoanele mobile. Dar poți găsi oferte bune și la alte categorii, cum ar fi jucării, bilete de avion, tratamente corporale sau chiar carne de porc. Media reducerilor va fi de 35-40%.

Eu îmi fac deja lista de cumpărături și abia aștept să văd ce oferte o să prind. Voi ce vreți să cumpărați de Black Friday?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum a devenit AI maestru într-un joc de lemn după 6 ore de antrenament și l-a terminat în 15 secunde.

Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

GTA 6 își arată fața: Linkul unde poți urmări trailerul pe 5 Decembrie

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

Problema uriașă, guvernele sunt îndemnate să acționeze acum

Un ofițer superior rus a recunoscut totul despre crimele de război din Ucraina

Chinuri pentru Sănătate: Operațiile în Evul Mediu

Vinzi sau cumperi pe Facebook? Datele personale a 200 000 de utilizatori Marketplace au fost date pe față

Apple vă spune adio: nu mai așteptați acest produs, e o iluzie!

Statul le oferă 2.000 de lei lunar familiilor cu trei sau mai mulți copii, fără să țină cont de venituri | Legea a fost votată tacit în Parlament

Review ADATA Legend 960 Max 2TB: un SSD rapid, rece și compatibil cu PS5

Titluri de stat ”Tezaur”: oportunitatea de a face bani cu banii statului, fără risc și fără impozite.