Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

De asemenea, acesta i-a cerut fiicei sale vitrege videoclipuri pe care le-a făcut doar pentru ea.

Când vine vorba de traume familiale, tatăl meu vitreg m-a urmărit cum am făcut dragoste cu iubitul meu timp de două luni

a povestit modelul australian OnlyFans Taila Maddison, în vârstă de 25 de ani, pe pagina sa de TikTok.

Femeia, care locuiește în New South Wales, Australia, spune că tatăl ei vitreg a fost cel mai entuziast abonat al ei, cheltuind aproape 2.000 de dolari australieni, în două luni în care a urmărit-o pe OnlyFans.

El îi trimitea mesaje aproape în fiecare zi și îi făcea cereri speciale, cum ar fi să se fotografieze în dormitor, a spus Maddison. De fapt, cu o ocazie, el i-a trimis chiar și o fotografie a penisului său, cerându-i să îl evalueze.

Tatăl vitreg a fost prins după ce a vizionat un videoclip cu Maddison pe TikTok, folosind același nume de utilizator ca și cel pe care l-a folosit pe OnlyFans. Cu toate acestea, TikTok a alertat-o pe femeie că utilizatorul se afla printre prietenii ei.

Ea a început imediat să cerceteze cine ar putea fi, iar în cele din urmă a redus numărul la șase persoane. Ea a scris apoi un mesaj către fanul ei de pe OnlyFans: Știu cine ești.

Câteva minute mai târziu, tatăl său vitreg i-a răspuns prin SMS: „Hei, Tay, putem vorbi?”. Maddison s-a grăbit să îi spună mamei sale, care a spus că vrea să fie absolut sigură și i-a cerut să îi trimită poza pe care i-o trimisese el. Când a văzut-o, mama ei i-a spus: „Da, el este. E micuț.

Maddison a declarat pentru Daily Telegraph că tatăl său vitreg s-a mutat și că nu a mai auzit nimic de el de atunci, ba chiar că i-a luat lucrurile din casa lor doar atunci când ea nu era acasa.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NU URMAȚI EXEMPLUL LUI SHAKIRA – NU AȘA SE TERMINĂ O RELAȚIE.

Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

A apărut seria iPhone 15 – Iată tot ce a dezvăluit Apple astăzi. Vezi schimbarea majora.

Review ADATA Legend 960 Max 2TB: un SSD rapid, rece și compatibil cu PS5

Netflix te lasă fără seriale dacă nu te miști repede. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi în urmă

Half-Life împlinește 25 de ani, Valve ne face un cadou, dar vine și cu alte surprize.

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!

Google ne spune ce căutări aduc bani grei

O funcție importantă dispare de pe Facebook și Instagram.

Amazon intră în cursa inteligenței artificiale generative cu Amazon Q, un asistent virtual pentru întreprinderi

Unui tip din satu-mare i-a picat un BMW din cer. Cum a aflat de el.

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT