Viol virtual în Metaverse: o fată de 16 ani, atacată sexual de mai mulți bărbați.

Viol virtual în Metaverse: o fată de 16 ani, atacată sexual de mai mulți bărbați.

Ce se întâmplă când intri într-o lume virtuală unde poți fi oricine și orice vrei? Poate fi distractiv, dar și periculos. Așa a aflat o fată de 16 ani, care a fost atacată sexual de mai mulți bărbați în Metaverse. Poliția britanică a deschis o anchetă pentru a afla cine sunt agresorii și cum au reușit să o violeze pe avatarul ei.

Sky News a aflat de la Daily Mail că acesta este primul caz de viol virtual investigat oficial de poliția britanică. Nu se știe exact unde și cum s-a întâmplat totul, dar se pare că fata purta o cască de realitate augmentată care i-a făcut să simtă tot ce i se întâmpla personajului ei.

Fata a fost șocată de experiența ei și a cerut ajutor. NSPCC, o organizație care se ocupă de protecția copiilor în Marea Britanie, a spus că firmele care creează metaversele trebuie să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente. Experții spun că violul virtual poate fi la fel de traumatizant ca cel real, dacă nu chiar mai mult, pentru că simțurile sunt amplificate într-un mediu imersiv.

“Abuzul sexual online distruge viețile copiilor – iar când se întâmplă într-o lume unde totul pare real, trauma este și mai profundă.” – a spus Richard Collard de la NSPCC.

Din păcate, acesta nu este un caz izolat. La începutul anului 2022, o femeie de 43 de ani din Londra a fost agresată sexual de un bărbat în metaversul lui Zuckerberg, la scurt timp după ce a intrat în el. Cazul ei a stârnit indignare și revoltă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Optimum Nutrition Pareri: Ce Este, Cum Funcționează și Care Sunt Beneficiile și Efectele Secundare

Un „smecher” cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Facebook lansează o nouă funcție uriașă în septembrie

Cum a devenit AI maestru într-un joc de lemn după 6 ore de antrenament și l-a terminat în 15 secunde.

Ați văzut asta? Un șofer pe contrasens pe A1 lângă Cisnădie a devenit vedetă pe internet!

 GraphCast, un nou sistem de inteligență artificială de la Google care îți spune vremea mai bine și mai repede ca niciodată

Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile

Legislarea restricțiilor privind avorturile în Carolina de Nord și Nebraska

Robo-taxi Waymo, ars și distrus de o mulțime furioasă în San Francisco

O bunică din franța a dat lovitura cu o icoană uitată în bucătărie.[Video]

Mașina electrică Xiaomi este aici! Descoperă cele trei modele SU7 / Pro / MAX și caracteristicile lor uimitoare.