YouTube Playables: jocuri gratuite pentru abonații Premium

YouTube Playables: jocuri gratuite pentru abonații Premium

YouTube este cea mai populară platformă de partajare a videoclipurilor din lume, dar nu se mulțumește doar cu asta si lansează Playables. În ultima vreme, YouTube a încercat să își diversifice oferta și să atragă mai mulți utilizatori să se aboneze la serviciul său Youtube Premium, care costă 26 RON pe lună. Pe lângă beneficiile deja cunoscute, cum ar fi vizionarea videoclipurilor fără reclame, descărcarea lor pentru a le urmări offline sau redarea lor în fundal, YouTube a adăugat recent o nouă funcție care ar putea interesa pe mulți: jocuri gratuite care pot fi jucate direct în aplicația YouTube sau pe site-ul web, fără a fi nevoie de instalare.

Această funcție se numește Youtube Playables și este disponibilă doar pentru abonații Premium, ca parte a unui experiment global. Cu Playables, utilizatorii pot accesa o secțiune specială în cadrul YouTube, unde pot găsi o selecție de jocuri arcade și casual, care pot fi jucate instantaneu, cu un simplu clic. Jocurile sunt de diferite genuri și dificultăți, de la cele clasice, cum ar fi Angry Birds Showdown, Tetris sau Pac-Man, până la cele mai noi, cum ar fi Stack Bounce, Brain Out sau Cut the Rope. Jocurile pot fi jucate atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop, folosind tastatura, mouse-ul sau ecranul tactil.

Playables este o funcție similară cu cea oferită de Netflix, care a lansat anul trecut o secțiune de jocuri mobile pentru abonații săi, fără costuri suplimentare. Scopul acestor inițiative este de a oferi utilizatorilor o experiență mai diversă și mai interactivă, care să îi țină angajați și să îi fidelizeze. De asemenea, este o modalitate de a se diferenția de concurența, care devine tot mai acerbă pe piața streamingului.

Însă nu toată lumea este încântată de această nouă funcție. Unii utilizatori se plâng că jocurile sunt prea simple, prea puține sau prea repetitive, și că nu merită să plătească un abonament Premium doar pentru ele. Alții se întreabă dacă YouTube nu își pierde esența, care este de a fi o platformă de videoclipuri, nu de jocuri. Și alții se tem că YouTube va începe să blocheze accesul la videoclipuri pentru cei care folosesc ad-blockere, așa cum a făcut recent în cadrul unui alt experiment controversat.

Deocamdată, Playables este o funcție opțională, care poate fi activată sau dezactivată din setările YouTube. YouTube nu a anunțat când va fi disponibilă pentru toți abonații Premium, nici dacă va fi extinsă și pentru cei care nu plătesc un abonament. De asemenea, nu se știe dacă Playables va rămâne o funcție permanentă sau doar temporară, deoarece descrierea oficială a serviciului spune că acesta va fi disponibil până la 28 martie 2024, după care probabil se va decide soarta sa.

Cat costa abonamentul Youtube Premium in Romania:

Iata preturile actuale Youtube Premium

  • YouTube Premium Individual – 26 lei/lună
  • YouTube Premium Family – 39 lei/lună
  • YouTube Premium Student – 15 lei/lună
pret abonament youtube premium in romania

Tu ce părere ai despre Playables? Crezi că este o funcție utilă și distractivă, sau o consideri o pierdere de timp și de bani? Ai încercat să joci vreunul dintre jocurile disponibile? Dacă da, care ți-a plăcut cel mai mult? Lasă-mi un comentariu mai jos și spune-mi părerea ta.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

România cumpără avioane de luptă americane ultramoderne

Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash.

Facebook face ceva teribil de jenant pentru noi, ce se va întâmpla?!

Râul Darling din Australia s-a transformat într-un râu cu pești morți

Facebook și Instagram fără reclame vor costa 10 euro pe lună

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Producția globală de smartphone-uri, la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

NOUA DACIA DUSTER 3 ȘI-AU DAT PREȚUL. IATĂ CÂND O POȚI COMANDA.

Fără telefoane în școli: cum arată noua regulă propusă de guvernul Britanic.

Candidații republicani la președinție s-au ciocnit, Trump nu s-a oprit să se certe cu ei

Morbid: Pacienți implantați cu stimulatoare cardiace scoase din cadavre.