Ești client Orange? Nu rata ocazia unică de a câștiga un voucher de vacanță de 1000 de euro dacă folosești un card Mastercard în aplicația My Orange

Ești la Orange? Nu rata ocazia unică de a câștiga un voucher de vacanță de 1000 de euro. Iată ce trebuie să faci

Premii uimitoare pentru plăți ușoare, așa sună noul concurs Orange care îți dă șansa să pleci într-o vacanță de vis cu doar câteva click-uri. Nu contează dacă ai abonament sau cartelă Prepay, dacă plătești în aplicația My Orange cu un card Mastercard, intri automat în cursa pentru unul dintre cele 10 vouchere de vacanță de 1000 de euro. Ce zici, sună bine, nu?

Ce mai trebuie să știi despre acest concurs? Păi, în primul rând, că voucherul pe care îl poți câștiga este valabil un an de la data primirii, este nominal și poate fi folosit pentru orice destinație îți dorești, fie în țară, fie în străinătate.

În al doilea rând, că pot participa la concurs toți clienții Orange, fie că au contract de abonament, fie că folosesc o cartelă SIM Prepay.

Și în al treilea rând, că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat, pentru că plățile cu cardul în aplicația My Orange sunt rapide, sigure și fără comisioane.

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în aplicația My Orange să îți plătești factura sau să îți reîncarci cartela cu un card Mastercard. Poate ești tu cel care va pleca în vacanța visurilor tale cu un voucher de 1000 de euro. Succes! 😉

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Sonos pregătește un soundbar de ultimă generație și un dispozitiv de streaming video

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Coreea de Nord ar fi lansat un nou tip de rachetă balistică

NU URMAȚI EXEMPLUL LUI SHAKIRA – NU AȘA SE TERMINĂ O RELAȚIE.

YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

SUA vrea să ia de la Binance peste 4 miliarde de dolari

Macron adoptă o poziție dură împotriva Israelului în legătură cu bombardamentele din Gaza

Încărcătorul wireless la BMW distruge modulul NFC al modelelor iPhone 15 Pro

Google îți spune adevărul despre modul incognito în Chrome.

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii