Ești client Orange? Nu rata ocazia unică de a câștiga un voucher de vacanță de 1000 de euro dacă folosești un card Mastercard în aplicația My Orange

Ești la Orange? Nu rata ocazia unică de a câștiga un voucher de vacanță de 1000 de euro. Iată ce trebuie să faci

Premii uimitoare pentru plăți ușoare, așa sună noul concurs Orange care îți dă șansa să pleci într-o vacanță de vis cu doar câteva click-uri. Nu contează dacă ai abonament sau cartelă Prepay, dacă plătești în aplicația My Orange cu un card Mastercard, intri automat în cursa pentru unul dintre cele 10 vouchere de vacanță de 1000 de euro. Ce zici, sună bine, nu?

Ce mai trebuie să știi despre acest concurs? Păi, în primul rând, că voucherul pe care îl poți câștiga este valabil un an de la data primirii, este nominal și poate fi folosit pentru orice destinație îți dorești, fie în țară, fie în străinătate.

În al doilea rând, că pot participa la concurs toți clienții Orange, fie că au contract de abonament, fie că folosesc o cartelă SIM Prepay.

Și în al treilea rând, că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat, pentru că plățile cu cardul în aplicația My Orange sunt rapide, sigure și fără comisioane.

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în aplicația My Orange să îți plătești factura sau să îți reîncarci cartela cu un card Mastercard. Poate ești tu cel care va pleca în vacanța visurilor tale cu un voucher de 1000 de euro. Succes! 😉

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Semnale de alertă în Tulcea: obiecte zburătoare necunoscute pe radar! Găsiți-vă un refugiu!

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.

Află până când îți poți achita facturile cu cardurile de energie – Poșta Română a dat vestea!

Un Revelion ca-n povești, cum doar la Romania TV se poate! Norica Nicolai, Pavel Abraham și George Simion dau startul distracției!

DACIA DUSTER 3 SE DĂ ÎN SPECTACOL PE ASFALTUL ROMÂNESC ÎN COSTUM DE PROBĂ.

Black Friday Adevărat la HUAWEI. Mate 50 Pro la preț de invidiat.

Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?

Arnold Schwarzenegger însuși a reparat groapa de pe strada lor.

Apple ar putea oferi acces la NFC rivalilor săi în domeniul plăților mobile

Shakira s-a întâlnit cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami

TOP 3 cele mai bune trambuline in 2023. Ghid de cumparaturi.