Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone

Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone

Dacă ești hoț de telefoane, ar trebui să știi diferența dintre un iPhone și un Android, nu? Păi, se pare că nu toți hoții sunt la curent cu ultimele modele de smartphone-uri, și asta i-a costat pe niște băieți din Washington, D.C., o pradă frumușică. Iată ce s-a întâmplat!

Acum o lună, un cuplu în SUA a trăit o experiență de coșmar, dar și de râs. Soțul se întorcea de la muncă pe la 5 dimineața, când a sunat-o pe soție să iasă în fața blocului, să-l ajute cu niște chestii din mașină. Soția povestește așa:

Abia dupa ce a parcat bărbatul meu, au apărut doi mascați cu pistoale și l-au spart de tot ce avea. I-au luat banii, actele, cheile de la mașină și au fugit cu ea.

Unul dintre mascați a venit pe jos, iar celălalt cu un BMW. Soția mai spune că mascații i-au luat și telefonul soțului, dar apoi au făcut ceva incredibil:

S-au uitat la telefon și au zis: „ăsta e Android?” , apoi au aruncat o privire și au zis: „Nu, nu vrem asta. Am crezut că este un iPhone”

Și i-au dat înapoi telefonul soțului meu, care era uimit. Evident, asta nu i-a consolat prea mult pe cei doi, pentru că au rămas fără mașină, care era vitală pentru ei. Soția lucra cu ea ca livratoare de mâncare, așa că, deși și-au recuperat telefonul, au rămas cu buza umflată.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să descarci Reels de pe Instagram – noua funcție e disponibilă pentru toți

Nu ratați interviul lui Tucker Carlson cu Putin. Va fi unic!

Marea Britanie regretă Brexit-ul

Breaking news: Metroul e în aer, după ce un tren s-a oprit în stația Tineretului. Cum se circulă pe Magistrala 2 • Bucureștiul meu drag

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Honor Play 50 Plus este oficial

The New York Times cere despăgubiri de la OpenAI și Microsoft pentru că le-au folosit articolele pentru a antrena chatboturile.

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Lupta Georgiei pentru aderarea la UE pe fondul presiunilor politice din partea Rusiei