Schiorii din Covasna, dezamăgiți de vremea caldă: două pârtii de schi se închid

Schiorii din Covasna, dezamăgiți de vremea caldă: două pârtii de schi se închid

Schiorii din Covasna au avut parte doar de un weekend de distracție pe pârtia de schi mai mare din Sugás Bai, unde vremea s-a încălzit atât de mult încât pârtia a fost închisă. Singura pârtie care mai funcționează este cea mai mică, de 250 de metri, care așteaptă iubitorii sporturilor de iarnă.

Sepsi Rekreatív, care se ocupă de instalațiile sportive și de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, a reușit să acopere pista de 560 de metri cu multă zăpadă, iar vremea rece a permis deschiderea instalației vinerea trecută. Pârtia mai mare a fost foarte căutată la sfârșitul săptămânii trecute, spre deosebire de pârtia mai mică, care era deschisă de trei săptămâni.

“Din păcate, vremea nu ne-a fost favorabilă și am fost nevoiți să oprim funcționarea pârtiei mari de schi din Sugás Bai. Însă pârtia mică este încă disponibilă pentru cei care vor să se dea pe schiuri. Vă așteptăm cu drag la Sugás Bai!”, a anunțat Sepsi Recreative într-un comunicat după doar trei zile de la deschidere.

Și operatorul pârtiei de schi din Valea Mare a luat decizia de a închide pârtia de schi din cauza vremii prea calde. “Ne pare rău, dar condițiile meteo nu ne permit să menținem funcționarea pârtiei de schi”, au spus proprietarii pârtiei de schi.

După vremea rece de săptămâna trecută, în judetul Covasna temperatura a crescut până la 9 grade Celsius, iar meteorologii spun că săptămâna aceasta va fi și mai cald.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Proprietarul de la Csíki Sör rămâne fără pașaport diplomatic după ce a fost prins cu viteză

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Apple cedează presiunii UE și lasă rivalii să folosească NFC

Relațiile UE-China depind de acțiunile Beijingului în criza ucraineană

Breaking: Rockstar a anunțat Grand Theft Auto 6

OpenAI a renunțat la interdicția de a folosi ChatGPT în scopuri militare: ce secrete ascunde chatbot-ul?

Vizionarea videoclipurilor YouTube? Atenție, poliția s-ar putea să vă caute!

Kitul de supraviețuire de Joi dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, horoscop 20 aprilie 2023

Kitul de supraviețuire de miercuri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 19 aprilie 2023

Honor Play 50 Plus este oficial

România pe Roți: BMW-urile se Înfundă în Statistici, Alfa Romeo Zâmbește de pe Margine!

Xiaomi va folosi propriile cipuri în telefoanele și mașinile sale