eMAG îţi aduce Toys Shop, un univers de jucării pentru toate vârstele şi gusturile

eMAG îţi aduce Toys Shop, un univers de jucării pentru toate vârstele şi gusturile

Dacă eşti în căutarea unui cadou perfect pentru copilul tău sau pentru un prieten pasionat de jocuri, ai noroc! eMAG tocmai a lansat Toys Shop, un magazin online dedicat jucăriilor şi jocurilor, cu o ofertă impresionantă de peste 250.000 de produse, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Toys Shop este cel mai mare magazin de jucării din România, cu o suprafaţă virtuală echivalentă cu patru hipermarketuri de jucării şi de şapte ori mai mare decât orice alt magazin online specializat în jucării. Aici găseşti peste 5.000 de branduri de jucării, de la cele clasice la cele mai noi şi mai inovatoare, oferite atât de eMAG, cât şi de mii de comercianţi care vând pe Marketplace.

Toys Shop are de toate pentru toţi: jucării pentru bebeluşi şi copii mici, jucării educative şi creative, jucării de exterior şi sportive, jucării electronice şi interactive, dar şi jucării pentru adulţi, cum ar fi boardgames sau seturi de construcţie complexe.

emag toys shop

“Am lansat Toys Shop cu puţin timp înainte de sărbătorile de iarnă, pentru a-i ajuta pe părinţi să găsească mai uşor şi mai rapid jucăriile pe care le doresc copiii lor, fie că e vorba de Moş Nicolae, Crăciun sau Revelion. Toys Shop este conceput cu atenţie la nevoile şi preferinţele clienţilor noştri, care pot alege din sutele de mii de oferte, jucăria potrivită pentru orice vârstă sau pentru orice etapă de dezvoltare a copiilor, de la seturi de construcţie şi puzzle la maşinuţe şi jucării cu telecomandă sau păpuşi. Peste jumătate din ofertă are livrare gratuită prin serviciul Genius”, a spus Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG.

Un client eMAG dă, în medie, 165 de lei pe jucării în sezonul de shopping, cu 16% mai mult decât în restul anului. Jocurile şi jucăriile au fost şi printre cele mai căutate produse la Black Friday 2023 la eMAG, care a avut loc pe 10 noiembrie, când clienţii au cumpărat 360.000 de articole.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Profesor de muzică din Târgu Secuiesc, acuzat că și-a violat elevele de 13 și 14 ani.

Primarul Antal Árpád, în urma incendiului de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor: „Aceasta este consecința neglijenței statului român!”

Mark Zuckerberg se pregătește de apocalipsă și își face un palat anti-bombă

Kim Jong Un a supravegheat personal lansarea rachetei monstruoase

Cum să faci provizii de ulei cu un ban. Trucul românesc care a dat peste cap Kaufland

Noua lege a permisului de conducere pentru categoria B, care include şi motocicletele. Senatul a votat favorabil după reexaminarea cerută de preşedinte

Inteligența artificială: un domeniu în expansiune și necontrolat. Cine îi poate pune limite?

Xiaomi 14 Ultra: Baterie mai mare, încărcare mai rapidă, ce mai vrei?

Incident cu sistemul Patriot la Capu Midia. Primele lansări si ratări.

WhatsApp ne ia ochii cu reclame!

Google jură să țină secrete plimbările tale, departe de ochii curioși

România cumpără avioane de luptă americane ultramoderne