Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?

Cum a ajuns un avion în noroi după ce a aterizat la Vilnius?

Un zbor de la Bergamo la Vilnius a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns la destinație. Un Airbus A320-200 al companiei Avion Express a alunecat de pe pistă și a intrat într-o zonă plină de noroi. Avionul nu s-a oprit nici măcar atunci, ci a continuat să ruleze până la clădirea terminalului.

Avionul, care avea numărul de înregistrare LY-NVL, a aterizat pe pista 19 a aeroportului din capitala Lituaniei. În timp ce frâna, a pierdut controlul și a deviat spre dreapta, ieșind de pe pistă. A trecut peste o porțiune de noroi și o altă cale de rulare, înainte de a reveni pe pistă. Dar nu s-a oprit acolo, ci a mers mai departe până la terminal.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. La bordul avionului se aflau 185 de persoane. Avionul, care a fost fabricat în 2011, nu a mai putut să zboare după ce a fost scos din noroi. Nu se cunoaște exact ce daune a suferit.

În momentul incidentului, aeroportul era sub o ploaie ușoară, iar pista era umedă. Temperatura era de câteva grade peste zero. Nu se știe dacă aceste condiții meteorologice au avut vreo influență asupra incidentului.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

China a realizat imposibilul

O situație alarmantă se desfășoară în cele patru județe, unde meteorologii au emis cod roșu de viscol puternic.

Shakira s-a întâlnit cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami

Lockbit, regele ransomware-ului, a fost doborât de autorități.

Un Revelion ca-n povești, cum doar la Romania TV se poate! Norica Nicolai, Pavel Abraham și George Simion dau startul distracției!

Elon Musk și-a lansat chatbotul Grok, care face mișto de gătitul de cocaină

Pauza de Pepsi și snacks-uri la Carrefour în Franța – Prețurile au luat-o razna!

Dronele cu defibrilatoare – mai eficiente decât o ambulanță

Statul le oferă 2.000 de lei lunar familiilor cu trei sau mai mulți copii, fără să țină cont de venituri | Legea a fost votată tacit în Parlament

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Microsoft, dată în judecată și ea pentru că a furat cărți pentru AI

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei