Schimbare brutală care vine pe YouTube: plătești sau ești suspendat daclă folosești ad blockers.

Schimbare brutală care vine pe YouTube: plătești sau ești suspendat daclă folosești ad blockers.

Schimbare brutală care vine pe YouTube: plătești sau ești blocat pentru utilizarea blocantelor de reclame. Portalul de partajare de videoclipuri adoptă o poziție dură împotriva dezvoltatorilor de ad-blocker.

YouTube a început de curând să testeze posibilitatea de a interzice utilizarea de ad-blockers pe serviciul său. În cazul acestora, site-ul de video-sharing va afișa un pop-up care le va spune că nu au voie să blocheze reclamele, să dezactiveze funcția în browser sau să se aboneze la YouTube Premium, care oferă acces la vizionarea fara reclame și multe altele

Având în vedere că YouTube și creatorii de conținut din programul său de parteneriat trăiesc din reclame și abonamente, această decizie nu este surprinzătoare. În orice caz, nu este de mirare că mulți utilizatori folosesc ad-blockers, deoarece site-ul de partajare video crește cantitatea de reclame pe care le servește și, mai mult, la derularea videoclipurilor, nici măcar nu ține cont de câte dintre videoclipuri au a fost de fapt vizionat de telespectatori Prin urmare, dacă cineva urmărește două sau trei reclame care apar la încărcarea videoclipului și apoi dă click imediat în mijlocul videoclipului, va apărea un alt bloc de reclame.

Dezvoltatorii de ad-blockeri vor lua, fără îndoială, măsuri și este de așteptat să găsească rapid noi modalități de a ocoli interdicțiile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UniCredit şi Alpha Bank se unesc pentru a forma o bancă gigant în România

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Adevărul șocant despre cum Facebook și Instagram îi atrag pe copii pe platformele lor

Pasageri care țipă, acoperișuri care se înalță: răcirea vremii a adus apocalipsa în Europa de Vest

Cum a devenit AI maestru într-un joc de lemn după 6 ore de antrenament și l-a terminat în 15 secunde.

Kitul de supraviețuire de vineri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 14 aprilie 2023

Rusia ne pregătește o surpriză neplăcută: o armă spațială care poate distruge sateliți, spun americanii

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Ghinion Curat: BMW-ul, Plăcuțele și Un Șofer cu Capul În Nori

RCA la Euroins expiră pe 7 decembrie: cum să îți recuperezi banii și să îți asiguri mașina.

A inceput Nebunia Reducerilor Black Friday si in magazinele fizice.