Google Pixel 8 Pro a fost torturat

Google Pixel 8 Pro a fost „torturat”.

Nu demult, v-am arătat un videoclip în care cel mai nou și cel mai bun telefon de la Google, Pixel 8 Pro( vezi reviewul aici), a fost testat la cădere și la zgârieturi. Astăzi am revenit cu un tip de „testare a durabilității” ușor diferit, de data aceasta de la JerryRigEverything.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Așa cum ne-am obișnuit de la videoclipurile lui Zach, iată un test de zgâriere a ecranului cu rezultate deloc neașteptate. Urmează un test de zgâriere a ramei metalice și se pare că aceasta este într-adevăr din metal. Ecranul obține o urmă de arsură permanentă după ce a fost expus la o flacără deschisă timp de aproximativ 17 secunde, iar apoi vine evenimentul principal.

Testul de îndoire. Poate surprinzător, având în vedere că pare să aibă liniile de antenă în același loc ca și predecesorul său, Pixel 7 Pro, Pixel 8 Pro rămâne complet rigid. Pixel 7 Pro nu se rupe în două ca alte telefoane, dar a devenit prea flexibil pentru confort direct sub insula camerei foto. În ciuda aspectului similar, există cu siguranță schimbări binevenite în structura internă, felicitări Google!

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi SU7: Cum a fost prins în flagrant primul EV de la Xiaomi

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global