Google Pixel 8 Pro a fost torturat

Google Pixel 8 Pro a fost „torturat”.

Nu demult, v-am arătat un videoclip în care cel mai nou și cel mai bun telefon de la Google, Pixel 8 Pro( vezi reviewul aici), a fost testat la cădere și la zgârieturi. Astăzi am revenit cu un tip de „testare a durabilității” ușor diferit, de data aceasta de la JerryRigEverything.

Așa cum ne-am obișnuit de la videoclipurile lui Zach, iată un test de zgâriere a ecranului cu rezultate deloc neașteptate. Urmează un test de zgâriere a ramei metalice și se pare că aceasta este într-adevăr din metal. Ecranul obține o urmă de arsură permanentă după ce a fost expus la o flacără deschisă timp de aproximativ 17 secunde, iar apoi vine evenimentul principal.

Testul de îndoire. Poate surprinzător, având în vedere că pare să aibă liniile de antenă în același loc ca și predecesorul său, Pixel 7 Pro, Pixel 8 Pro rămâne complet rigid. Pixel 7 Pro nu se rupe în două ca alte telefoane, dar a devenit prea flexibil pentru confort direct sub insula camerei foto. În ciuda aspectului similar, există cu siguranță schimbări binevenite în structura internă, felicitări Google!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ryanair, ghinion maxim: două avioane lovite de fulgere în aceeași zi. Unul venea din România

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Facturile la curent vin cu întârziere. Cine e de vină?

Cele mai valoroase 10 diamante din lume

DACIA DUSTER 3 SE DĂ ÎN SPECTACOL PE ASFALTUL ROMÂNESC ÎN COSTUM DE PROBĂ.

Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.

Dronele cu defibrilatoare – mai eficiente decât o ambulanță

Apple oferă compensații de 420 de lei pentru milioane de utilizatori de iPhone

VINE POTOPUL! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU CU PLOI CÂT NU POȚI DUCE ÎN JUMI’ DE ROMÂNIA

Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

Elon Musk și-a lansat chatbotul Grok, care face mișto de gătitul de cocaină

Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile