Elon Musk se dă tare, foștii utilizatori de Twitter sunt supărați

Elon Musk se dă tare, foștii utilizatori de Twitter sunt supărați.

Elon Musk ar face ca rețeaua de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, să devină cu plată pentru toți utilizatorii.

Șeful X a anunțat și de ce va introduce o taxă lunară: a spus că este singura modalitate de a lupta împotriva așa-numiților „bots”

Potrivit omului de afaceri miliardar, perceperea unei taxe lunare pentru utilizare și prioritizarea postărilor utilizatorilor premium ar putea fi singura modalitate posibilă de a reduce influența roboților. Musk a mai spus că, în prezent, roboții sunt foarte ieftini de implementat, dar cum ar trebui să se plătească pentru platforme, acest lucru ar crește costul roboților și, cu siguranță, ar reduce numărul acestora.

Boturile alea blestemate!

În timp ce Musk încearcă să vândă această idee ca fiind o parte esențială a luptei împotriva roboților care se bazează pe algoritmi, o problemă mai serioasă și mai presantă este că platforma emblematică cunoscută cândva sub numele de Twitter face foarte puțini bani. Unul dintre motive este că acțiunile uneori agitate, alteori drastice ale noului proprietar au descurajat un număr bun de agenți de publicitate, care, în ciuda diverselor promoții, sunt reticenți în a reveni.

Acest lucru îi lasă lui Musk și echipei sale o singură cale deschisă: țintirea portofelelor utilizatorilor. Până acum, acest lucru nu a funcționat cu un abonament care oferă o serie de caracteristici suplimentare alături de căpușele albastre, numit acum X Premium. Chiar și cifrele din primăvară au arătat că nu a existat nicio grabă pentru acest serviciu. Iar tendința nu s-a schimbat de atunci. Estimările din luna august estimau numărul de abonați la 830.000, ceea ce nu este foarte mult pentru o platformă care pretinde că ajunge la 540 de milioane de utilizatori pe lună.

Nu se știe încă exact cât ar costa un canal comunitar complet plătit. Expresia „o nimica toată” menționată în interviu este în orice caz destul de relativă, mai ales venind din partea omului cu cea mai mare avere din lume.

Oricât de mult ar părea o sinucidere economică, Musk a dovedit de nenumărate ori că poate realiza lucruri pe care alții le-ar considera de neconceput.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facturile la curent vin cu întârziere. Cine e de vină?

Află până când îți poți achita facturile cu cardurile de energie – Poșta Română a dat vestea!

Black Friday Adevărat la HUAWEI. Mate 50 Pro la preț de invidiat.

Cand razboiul rece a devenit fierbinte

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

Google a prezentat cele mai noi produse ale sale, inclusiv Pixel 8, Pixel 8 Pro și Pixel Watch 2

Ghinion Curat: BMW-ul, Plăcuțele și Un Șofer cu Capul În Nori

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Descoperire uimitoare sub World Trade Center: O navă din secolul XVIII

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

Prison Break revine pe „ecrane”, dar cu surpize.