Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

A fost dezvăluit noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro, unul dintre producătorii de carcase postând o imagine cu câteva ore înainte de anunț.

Astăzi are loc lansarea Apple, pe care o vom acoperi, și iată o prezentare a noutăților.

banner

Producătorul de carcase Spigen a postat o imagine cu un telefon mobil într-o carcasă, cu textul „ceva diferit”.

Butonul care înlocuiește comutatorul de mute ar putea fi personalizabil, îndeplinind mai multe funcții, spre deosebire de comutatorul de mute unidirecțional.

De obicei, Apple încearcă să evite astfel de scurgeri specifice, de data aceasta fie nu a reușit, fie nu a vrut să o facă.

Noul buton va mări și mai mult decalajul dintre modelele simple de iPhone și Pro, iar diferențele vor fi numeroase, conform informațiilor pe care le avem până acum.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță