facebook crack

Facebook face ceva teribil de jenant pentru noi, ce se va întâmpla?!

Serverele Facebook au devenit neașteptat de confuze, iar utilizatorii au observat.

În ultimele zile, mulți utilizatori au început să se plângă de faptul că Faceook a început să trimită cereri de prietenie fără știința lor. Meta susține că problema a fost rezolvată, dar că bug-ul ar fi putut provoca situații jenante pentru sute de mii de utilizatori.

banner

Cei afectați au observat problema primind confirmări că au devenit prieteni pe platformă de la persoane pe care cu siguranță nu le etichetaseră ei înșiși. Ulterior s-a dovedit că serverele Facebook au luat-o razna

Sistemul a marcat automat profilurile ale căror profiluri tocmai fuseseră vizualizate de utilizator, dar care nu erau încă prieteni.

Un purtător de cuvânt al Meta a comentat recent situația, spunând că au remediat problema și că își cere scuze pentru neplăcerile cauzate.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până acum, ar putea fi 1800 de victime ale cutremurelor din Turcia, am adunat ceea ce se poate şti despre catastrofă

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean