Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Dan Diaconescu a fost retinut pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Dan Diaconescu, fostul politician cunoscut în trecut pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu și pentru televiziunea de scandal OTV, a fost adus joi la audieri după ce a fost suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore.

Joi dimineață, polițiștii de la Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au făcut percheziții la locuința lui Diaconescu din București.

banner

Se bănuiește că Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani și apoi cu sora geamănă a acesteia. De asemenea, el le-a plătit pentru aceste „favoare”. Ulterior, el s-a oferit să plătească o altă minoră pentru virginitatea ei.

Diaconescu a fost apoi ademenit de una dintre gemene, care a mințit că are o altă cunoștință minoră care s-ar culca cu el, l-a filmat și apoi l-a șantajat. Toate acestea s-au întâmplat în perioada 2020-2021, raporturile sexuale având loc în Constanța și București. După cum se știe, Diaconescu a devenit o celebritate națională prin intermediul postului OTV și și-a transformat popularitatea în politică: partidul său, PPDD, a obținut 14% din voturi la alegerile din 2012 și a fost ales în Parlament.

Cu toate acestea, partidul s-a destrămat după ce Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru șantaj în 2015, fiind eliberat condiționat în 2017. Potrivit acuzațiilor DNA, Dan Diaconescu, prin intermediul complicilor săi, l-a șantajat pe Ion Moțoiu, primarul comunei Zărand din județul Arad, cerându-i 200.000 de euro pentru a ascunde presupuse tranzacții imobiliare ilegale ale primarului. Moțoc i-a plătit 30.000 de euro și 42.000 de lei. Fostul prezentator OTV l-a șantajat și pe omul de afaceri Paul Petru Țîmpădea, cerându-i 100.000 de euro, din care a primit 4.500 de euro.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Heather Armstrong – regina mămicilor bloggerițe s-a sinucis.

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu