Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Dan Diaconescu a fost retinut pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Dan Diaconescu, fostul politician cunoscut în trecut pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu și pentru televiziunea de scandal OTV, a fost adus joi la audieri după ce a fost suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore.

Joi dimineață, polițiștii de la Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au făcut percheziții la locuința lui Diaconescu din București.

Se bănuiește că Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani și apoi cu sora geamănă a acesteia. De asemenea, el le-a plătit pentru aceste „favoare”. Ulterior, el s-a oferit să plătească o altă minoră pentru virginitatea ei.

Diaconescu a fost apoi ademenit de una dintre gemene, care a mințit că are o altă cunoștință minoră care s-ar culca cu el, l-a filmat și apoi l-a șantajat. Toate acestea s-au întâmplat în perioada 2020-2021, raporturile sexuale având loc în Constanța și București. După cum se știe, Diaconescu a devenit o celebritate națională prin intermediul postului OTV și și-a transformat popularitatea în politică: partidul său, PPDD, a obținut 14% din voturi la alegerile din 2012 și a fost ales în Parlament.

Cu toate acestea, partidul s-a destrămat după ce Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru șantaj în 2015, fiind eliberat condiționat în 2017. Potrivit acuzațiilor DNA, Dan Diaconescu, prin intermediul complicilor săi, l-a șantajat pe Ion Moțoiu, primarul comunei Zărand din județul Arad, cerându-i 200.000 de euro pentru a ascunde presupuse tranzacții imobiliare ilegale ale primarului. Moțoc i-a plătit 30.000 de euro și 42.000 de lei. Fostul prezentator OTV l-a șantajat și pe omul de afaceri Paul Petru Țîmpădea, cerându-i 100.000 de euro, din care a primit 4.500 de euro.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 24 aprilie 2023

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

Cum a ajuns cel mai mare spital din Gaza să fie plin de morți și de câini flămânzi!

Proprietarul de la Csíki Sör rămâne fără pașaport diplomatic după ce a fost prins cu viteză

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

Ucrainenii nu se opresc, continuă să atace podul din Crimeea

Apple în Furtună Antitrust, SUA Pregătește Acțiuni Legale

Noile modele Galaxy S24 vor fi dezvăluite în ianuarie: ce surprize ne așteaptă?

Kim Jong Un a supravegheat personal lansarea rachetei monstruoase

Breaking: Rockstar a anunțat Grand Theft Auto 6

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!