Bombă în presa sportivă din România. Gazeta Sporturilor, dată afară din tipografie fără nici o scuză!

Bombă în presa sportivă din România. Gazeta Sporturilor, dată afară din tipografie fără nici o scuză!

Publicația a fost dată pe brazdă fără nici un preaviz, iar jurnaliștii au aflat că nu mai au loc de muncă după ce ultimul număr a ieșit de sub rotativă, azi, 1 noiembrie 2023.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Ringier Sports Media Group (RSMG), ăla care deține Gazeta Sporturilor și GSP.ro, a anunțat azi că taie ediția tipărită a Gazeta Sporturilor și dă afară 9 oameni, inclusiv pe Tolontan, care era editor coordonator.

Decizia vine la trei luni după ce a plecat Vasiliu, șeful Ringier România, și la o lună după ce l-au dat jos pe Țepelin, care era redactor-șef, după ce 95 de ziariști au spus că se bagă bani în conținutul editorial al GSP.

În comunicatul oficial trimis angajaților, RSMG a zis că închide ediția tipărită pentru că nu mai vinde nimic, că vânzările au scăzut cu 27% din 2018 până acum, și că e prea scump să cumpere hârtie și să plătească tipografia.

Compania a zis că o să mai țină doar site-ul web GSP.ro, care e „cel mai tare site de sport” din România.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să trăiești ca un rege în mall fără să plătești chirie? Caz Real!

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Statele Unite, în urma cărora au decedat 9 persoane

Incident cu sistemul Patriot la Capu Midia. Primele lansări si ratări.