Violul a două femei, 30 de ani de închisoare pentru Danny Masterson, starul serialului "Those 70s

Violul a două femei, 30 de ani de închisoare pentru Danny Masterson, starul serialului „Those 70s

Biserica Scientologică a încercat inițial să acopere acuzațiile.

Actorul american Danny Masterson, cunoscut mai ales pentru serialul de televiziune Those ’70s, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că a violat două femei. Starul în vârstă de 47 de ani a fost condamnat în acest caz, care a izbucnit în 2017, după ce inițial a mărturisit că a agresat sexual trei femei în locuința sa de la Hollywood între 2001 și 2003. Victimele – care erau toate membre ale Bisericii Scientologice la acea vreme, la fel ca și starul de cinema – au susținut că Masterson le-a dat droguri înainte de a le agresa sexual. Actorul din Farm și Dracula 2000 a fost în cele din urmă condamnat pentru violarea a două femei.

banner

Procurorii spun că Biserica Scientologică a încercat inițial să acopere hărțuirea și agresiunea lui Masterson, dar organizația a negat acuzațiile.

Danny Masterson a drogat victimele inainte de a le viola
Danny Masterson a drogat victimele înainte de a le viola

După cum am relatat anterior, pe măsură ce acuzațiile împotriva sa au devenit publice, actorul a pledat nevinovat și a declarat că atmosfera din jurul cazului Harvey Weinsten și poziția sa înaltă în cadrul Scientologiei au dus la acuzații.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UPDATE – Accident grav în Ungaria, patru elicoptere de ambulanță au ajuns la fața locului pentru a-i salva pe răniți.

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean