xiaomi surge p1 carga rapida 1

Xiaomi va folosi propriile cipuri în telefoanele și mașinile sale

Xiaomi intenționează să folosească propriile cipuri și propriul sistem de operare în smartphone-urile și mașinile sale electrice. Bineînțeles, nu este prima dată când mașina electrică în curs de dezvoltare a Xiaomi face obiectul unor astfel de zvonuri.

xiaomievcomleijun
Xiaomi va folosi propriile cipuri în telefoanele și mașinile sale 4

În iulie 2023, a fost anunțat că Xiaomi va dezvolta propriul cip pentru prima sa mașină electrică, așteptată anul viitor. În iunie 2021, Xiaomi a investit deja în mai multe companii din domeniul bateriilor și al conducerii autonome și în runda de finanțare C, cu o evaluare post-investiție de aproape 2 miliarde USD.

banner

Mașina electrică a Xiaomi a fost subiectul unor știri și zvonuri tot mai multe în ultimele luni. De asemenea, a fost fotografiată în urmă cu câteva zile în timpul unui test rutier în Xinjiang. Lei Jun, Lu Weibing și alți directori au vizitat locul pentru a supraveghea producția. Potrivit informațiilor preliminare, producția de masă este planificată în mai puțin de un an (2024).

Lu Weibing (CEO al grupului Xiaomi) a dezvăluit că dezvoltarea și pregătirea producției mașinii electrice Xiaomi progresează fără probleme. În ultima vreme au fost realizate mai multe progrese care au depășit cu mult așteptările lor.

La începutul acestei veri, Lu Weibing și fondatorul Xiaomi, Lei Jun, au postat pe Weibo o serie de fotografii cu construcția mașinii, care au stârnit dezbateri aprinse. În acest sens, Lu Weibing a declarat că Xiaomi tocmai a finalizat un test de vară, progresul depășind așteptările. Obiectivul stabilit poate fi atins.

În ceea ce privește sistemul de operare și cipurile dezvoltate de Xiaomi, potrivit site-ului web al Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației, Xiaomi Technology Co., Ltd. a înregistrat numele de domeniu al site-ului web mios.cn la 11 noiembrie 2022. Numele de domeniu este deja listat în Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației, dar acesta aruncă o eroare 403, ceea ce înseamnă că resursa nu este disponibilă și că site-ul nu are încă certificare de securitate https.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Biluțe cu nuci – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

Un bărbat belgian a vorbit cu inteligența artificială timp de săptămâni înainte de a se sinucide

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor