Samsung Galaxy S22: surpriză plăcută, vine Android 14

Samsung Galaxy S22: surpriză plăcută, vine Android 14

Dacă ai un telefon din familia Galaxy S22, lansată anul trecut, avem o veste bună pentru tine: Android 14 a sosit sub forma unei actualizări uriașe.

Samsung nu părea să aibă prea multă grabă cu familia Galaxy S22, pentru că zvonurile spuneau că seria S23, vârful de gamă de anul trecut, va fi sărită peste la actualizarea la Android 14, în favoarea seriei mid-range A34 5G și A54 5G. Dar se pare că producătorul coreean și-a schimbat planurile și familia Galaxy S22 high-end va primi Android 14 înaintea fraților săi “mid-range”.

De fapt, trio-ul S22 a început să primească ultimele noutăți software de la Samsung și Google încă de dinainte de weekend, insă doar pentru cei care erau în versiunea beta publică, așa că știrea de pe SamMobile a trecut cam neobservată.

Până ieri dimineață, când Reddit a fost invadat de postări și comentarii care arătau că mai mulți utilizatori din diferite țări au primit și ei actualizarea. Trebuie să știi că actualizarea e destul de mare, peste 3 GB, și include patch-uri de securitate din noiembrie, plus multe îmbunătățiri și funcții noi.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Scandal! Mulți clienți Apple au primit iPhone-uri false după ce au comandat online in UK.

Elon Musk a vrut să preia controlul asupra OpenAI.

Cine este Irina Stoica?

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!

Csíki Sör: Coproprietarul Olandez câștigă primul proces în instanță împotriva lui Lénárd András în cazul falimentului fabricii de chipsuri

Vizionarea videoclipurilor YouTube? Atenție, poliția s-ar putea să vă caute!

Viol virtual în Metaverse: o fată de 16 ani, atacată sexual de mai mulți bărbați.

OpenAI nu a inventat o inteligență artificială periculoasă: cum a apărut un zvon fals.

Cazul Buzaului 1992 – Prezentat la Conferința OZN de Marcel Smoleanu și de Doru Dragoi

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Scandal în lumea de lux: Clientela unui dealer de iahturi, expusă în urma unui atac cibernetic