Scumpirea Țigărilor: Cât Te Costă Să Fii ‘În Nori’ După 8 Aprilie?

Scumpirea Țigărilor: Cât Te Costă Să Fii ‘În Nori’ După 8 Aprilie?

Prieteni, țineți-vă bine că vin vești din alea care te fac să-ți dorești să te lași de fumat! De pe 8 aprilie, pregătiți-vă să scoateți mai mulți lei din buzunar pentru același pachet de țigări. Da, ați auzit bine, British American Tobacco, ăia mari și tari din industrie, au zis că e momentul pentru un plus de 1 leu la prețul pachetului.

Nu-i prima dată când ne fac asta. Mai țineți minte în ianuarie, când ne-au mai adăugat un leu la preț? Ei bine, se pare că le-a plăcut și o fac din nou.

Haideți să vă dau schema: Pall Mall, ăla care era 25,5 lei, o să sară la 26,5 lei. Kent Blue, care era pe la 26,55 lei, acum o să fie 27,55 lei. Și nu se opresc aici, că și Rothmans Blue, Vogue și Viceroy Red se aliniază la startul scumpirilor, cu prețuri între 26 și 28,5 lei.

Să facem un pic de matematică: în mai puțin de un an și jumătate, prețul unui pachet a luat-o razna cu 4 lei. Și când te gândești că British American Tobacco deține cam jumătate din piața de țigări de la noi, îți dai seama că gluma se îngroașă.

Acum, ceilalți grei din industrie, gen JTI și Philip Morris, încă n-au zis nimic de scumpiri, dar pariez că nu o să stea mult pe gânduri și o să calce pe urmele British American Tobacco. Așa că, dragii mei fumători, pregătiți-vă pentru vremuri în care portofelul o să simtă și el fumul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu este imposibil să producem de trei ori mai multă energie regenerabilă decât în prezent până în 2030.

Un cal s-a dezlănțuit într-un Boeing, iar avionul a aterizat de urgență

Temu, aplicația care vă aduce China la ușă. Cum a ajuns să bată Alibaba și să îi sperie pe americani.

Premieră mondială: premierul are un consilier în domeniul inteligenței artificiale

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

Macron adoptă o poziție dură împotriva Israelului în legătură cu bombardamentele din Gaza

Încă un masacru în Serbia, un bărbat a ucis opt persoane

Vizionarea videoclipurilor YouTube? Atenție, poliția s-ar putea să vă caute!

Incident neobișnuit la bordul unui avion: Cum a reușit un bărbat să se urce in avion fără bilet

Aeroportul Brașov are deja un buget, în acest an fiind așteptați 150 de mii de pasageri

ELON MUSK SPUNE CĂ AI NE VA LĂSA PE TOŢI FĂRĂ MUNCĂ.