Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un SUV

Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un camion.

Autoritățile locale de mediu spun că au lovit unul dintre hipopotamii de Nil ai defunctului lord al drogurilor Pablo Escobar, suprapopulat în Columbia. Accidentul a avut loc în apropierea fostei proprietăți a lui Escobar, pe autostrada care leagă Bogota de Medellin. Pasagerii camionului implicat nu au fost răniți, însă hipopotamul a murit pe loc.

David Echeverri López, un biolog de la autoritatea de mediu din Cornare, a subliniat că animalele sălbatice reprezintă un pericol pentru oameni din simplul motiv că multe dintre ele traversează autostrada aglomerată.

banner

Hipopotamii sunt imprevizibili și pot ataca oamenii în orice moment

a subliniat el.

Fostul șef al cartelului de droguri din Medellin ținea hipopotami și alte animale exotice, inclusiv girafe, zebre și canguri, la ferma sa. După moartea sa, cele mai multe dintre acestea au fost vândute, dar hipopotamii au rămas pe loc, înmulțindu-se necontrolat și formând acum cea mai mare populație de peste 100 de exemplare din afara Africii.

Invazivi în America de Sud, hipopotamii reprezintă o problemă din ce în ce mai mare, dislocând animalele indigene și atacând pescarii. De-a lungul anilor, autoritățile au explorat mai multe soluții posibile, iar Columbia plănuiește acum să transloce 70 de exemplare în India sau Mexic pentru a reduce populația locală.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

America este îngrozită: au dispărut de zece ori mai mulți explozibili decât cei care au distrus Oklahoma

O bandă de hoți fura trotinete Lime din Szolnok de un an – au fost prinși