UN BĂIAT DE 13 ANI ESTE NOUA VICTIMĂ A PROVOCĂRII BRUTALE DE LA TIKTOK

DOLIU: UN BĂIAT DE 13 ANI ESTE NOUA VICTIMĂ A PROVOCĂRII BRUTALE DE LA TIKTOK

Acesta nu este primul incident de pe rețelele de socializare care se termină cu o tragedie.

Numărul provocărilor TikTok, în care tinerii își provoacă durere online pentru a câștiga adepți sau pentru a „rămâne în rând”, este în creștere. Cea mai recentă victimă este Jacob Stevens, în vârstă de doar 13 ani din Ohio, care a fost declarat în moarte cerebrală la o săptămână după ce a finalizat „Benadryl Challenge”.

Esența provocării este că participanții trebuie să ia o duzină de pastile antihistaminice, provocându-și astfel halucinații – și totul trebuie filmat.

Jacob filma un videoclip al provocării cu prietenii săi acasă, dar brusc corpul lui a început să se zvâcnească și respirația i s-a oprit. Adolescentul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost conectat la un ventilator, dar funcțiile creierului său nu au mai repornit niciodată. În cele din urmă, a fost declarat mort pe 12 aprilie, după ce nu a mai putut respira singur.

Nu a fost prima tragedie provocată de medicamentul pentru alergii, o fată de 15 ani din Oklahoma a murit și ea din cauza provocării fără minte după ce a încercat să își inducă halucinații, potrivit Metro.

Institutul Național de Sănătate din SUA a avertizat populația că supradozajul cu acest medicament antialergic fără prescripție medicală poate provoca insuficiență respiratorie, tremurături, stop cardiac și moarte.

Benadryl

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

Actualizarea iOS 17.0.3 corectează supraîncălzirea pe modelele iPhone 15 Pro

Record istoric pentru China: Mai mulți gameri decât locuitori în America de Nord

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

Sonos pregătește un soundbar de ultimă generație și un dispozitiv de streaming video

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

Cumpărături la Kilogram: Descoperă Comoara din Pachetele Amazon!

Apple renunță la dezvoltarea propriului modem 5G?

Partidele din Parlamentul UE solicită „niciun ban pentru Ungaria lui Orbán”

 OpenAI, în pragul colapsului: peste 500 de angajați vor să plece din companie

Dezastru natural care bate ;la ușă: Ce se va întâmpla în următoarele zile?