operatie

Morbid: Pacienți implantați cu stimulatoare cardiace scoase din cadavre.

Locuințele medicilor suspectați că au implantat pacienților lor stimulatoare cardiace extrase din cadavre, la un preț ca și cum dispozitivele ar fi fost noi, sunt percheziționate vineri de polițiștii economici și procurorii Parchetului General, au declarat pentru Agerpres surse din cadrul Parchetului.

Suspecții ar fi folosit banii proveniți din infracțiuni pentru a-și construi o casă într-o rezervație naturală și ar fi oferit mită autorităților locale pentru a obține autorizațiile necesare.

banner
operatie
Morbid: Pacienți implantați cu stimulatoare cardiace scoase din cadavre. 4

Inspectoratul General al Poliției Naționale (IGPR) a anunțat vineri că Poliția Economică și Parchetul General efectuează percheziții în total în 24 de locații din județele Iași, Brașov și Neamț. Persoanele vizate sunt suspectate de abuz în serviciu, acceptare de mită, dare de mită, fals în înscrisuri, uz de fals și înșelăciune. Perchezițiile au loc la sediile unor societăți comerciale, la locuințe particulare, la primăriile mai multor comune, la unele spitale și la un ONG.

Potrivit unui comunicat al poliției, medicii sunt cercetați sub suspiciunea că au efectuat operațiuni cu încălcarea reglementărilor privind utilizarea dispozitivelor medicale – stimulatoare cardiace și defibrilatoare – care au adus prejudicii sau au pus în pericol sănătatea, integritatea fizică sau viața pacienților lor.

Potrivit poliției, suspecții au încălcat, de asemenea, reglementările în materie de construcții în legătură cu o clădire situată într-o rezervație naturală.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice