Ucrainenii nu se opresc, continuă să atace podul din Crimeea

Ucrainenii nu se opresc, continuă să atace podul din Crimeea

Forțele ucrainene vor continua să atace Crimeea ocupată de Rusia și podul Crimeii dacă va fi necesar, cu scopul de a perturba logistica inamicului, a declarat ministrul ucrainean al Apărării, Oleksiy Reznikov, la televiziunea americană CNN.

Toate aceste ținte sunt oficiale, deoarece lovirea lor va reduce capacitatea rușilor de a lupta împotriva noastră și va ajuta la salvarea de vieți ucrainene.

a subliniat șeful ministerului. El a precizat că este o „tactică normală” să întrerupă rutele logistice ale inamicului, împiedicând trupele lor să obțină mai multe muniții, combustibil, alimente și altele. „Deci aceasta este tactica pe care o vom folosi împotriva lor”, a declarat Reznikov în interviul, care a fost văzut marți de portalul de știri Ukrayinska Pravda

Președintele Volodymyr Zelensky a declarat săptămâna trecută că podul din Crimeea este o țintă legitimă pentru Ucraina, deoarece forțele rusești transportau arme prin el. Podul a fost atacat ultima dată în urmă cu o săptămână.

Serhiy Cherevatiy, un purtător de cuvânt al Comandamentului de Est al forțelor ucrainene, a confirmat marți, în cadrul unei emisiuni televizate, că armata ucraineană a desfășurat deja muniții cu dispersie în apropierea orașului Bahmut din provincia Donețk, pe care forțele rusești îl atacă cu înverșunare de luni de zile, dar pe care nu au reușit până acum să îl cucerească.

Oleksandr Prokudin, guvernatorul provinciei Kherson din sudul Ucrainei, a declarat pentru Telegrama că forțele rusești au deschis focul asupra regiunii în cursul zilei, ucigând o femeie și un bărbat în vârstă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fostul avocat Apple scapă de închisoare după ce a făcut tranzacții ilegale

Semnale de alertă în Tulcea: obiecte zburătoare necunoscute pe radar! Găsiți-vă un refugiu!

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Cum au încercat hackerii să manipuleze prețul Bitcoin prin contul SEC de pe X

Șofer de autobuz român, prins cu rachiu moldovenesc în loc de bagaje

Cine este Irina Stoica?

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Cum să faci provizii de ulei cu un ban. Trucul românesc care a dat peste cap Kaufland

O situație alarmantă se desfășoară în cele patru județe, unde meteorologii au emis cod roșu de viscol puternic.

O funcție importantă dispare de pe Facebook și Instagram.

Scumpirea Țigărilor: Cât Te Costă Să Fii ‘În Nori’ După 8 Aprilie?

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor