Apple adaugă o nouă funcție pentru a proteja bateriile iPhone 15. Acestea se încarcă doar până la 80%

Apple adaugă o nouă funcție pentru a proteja bateriile iPhone 15. Acestea se încarcă doar până la 80%

În fiecare an, Apple încearcă să integreze în dispozitivele sale funcții care să economisească durata de viață a bateriei, de exemplu, în urmă cu câțiva ani a introdus funcția Optimized Battery Charging, iar acum, odată cu iOS 17, a sosit o nouă funcție de economisire a bateriei pentru seria iPhone 15, care permite încărcarea telefonului până la 80%.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Datorită noii limite de încărcare, dispozitivul nu se va încărca la 100%, ci doar la 80% în mod implicit, dar limita poate fi modificată în setări. Această nouă setare a stării bateriei este disponibilă doar pe seria iPhone 15, nu și pe smartphone-urile Apple anterioare. Încărcarea bateriei este relativ eficientă și uniformă între 0% și 80%, dar ultimele 20% necesită, de obicei, mai multă energie și generează mai multă căldură.

Pentru a vă proteja bateria, cel mai bine este să o mențineți încărcată între 40% și 80%. Nu există încă informații cu privire la faptul dacă acest lucru va proteja efectiv bateria pe termen lung. În rest, performanța bateriei modelelor iPhone 15 este aproximativ aceeași cu cea a predecesorilor săi, cu doar o ușoară îmbunătățire.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coreea de Nord ne spionează cu un satelit misterios lansat recent. Ce facem noi?

Dacă vrei să-ți iei un telefon de fițe, mai bine grăbește-te!

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță