Inteligența artificială a depășit imaginile false: acum poate să-ți facă videoclipuri care arată ca realitatea

Inteligența artificială a depășit imaginile false: acum poate să-ți facă videoclipuri care arată ca realitatea

Dacă ești ca mine, probabil că te-ai săturat să vezi poze false pe internet, care arată orice de la extratereștri la unicorni, făcute cu inteligența artificială generativă. Dar ce zici de videoclipuri false? Credeai că ești în siguranță de ele, pentru că până acum inteligența artificială nu putea să facă nimic mai bun decât niște animații ciudate și neclare, care te făceau să râzi mai mult decât să te minunezi.

Ei bine, gata cu râsul – de curând, băieții de la Stable Diffusion, care au făcut cele mai tari IA generatoare de imagini, au scos pe piață un nou model care poate să-ți facă videoclipuri false la fel de ușor ca și cum ai comanda o pizza. Stable Video Diffusion, care e cam la fel ca fratele lui mai mare, îți cere doar să-i spui ce vrei să vezi într-un videoclip și ți-l face pe loc, ca și cum ar fi o filmare reală.

stable video diffusion dyn

Videoclipurile false pe care le face noul instrument sunt formate din 14-25 de cadre, fiecare cu o rezoluție de 576 × 1024. Dar nu te gândi că ești limitat la ce-ți dă el – dacă ai deja un cadru de la care vrei să pornești, îl poți folosi ca punct de plecare și el îți face restul. Conform celor de la Stability AI, modelul lor e cel mai bun dintre toate celelalte care există pe piață, și au și un videoclip care să demonstreze asta.

Și chiar așa e – clipurile scurte pe care le arată nu au niciun fel de defecte sau erori generative, care erau specifice graficii de mișcare generate de inteligența artificială până acum, și arată ca niște înregistrări din viața reală. Probabil că de asta instrumentul, care e doar într-o versiune beta, e momentan disponibil doar pentru cercetători, nu și pentru publicul larg sau pentru afaceri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy S23 Ultra va primi în curând câteva funcții de inteligență artificială de la Galaxy S24

Samsung lansează actualizarea Android 14 (One UI 6) pentru telefoanele mobile

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Moto G04 și Moto G24, cele mai noi telefoane ieftine de la Motorola!

Un om cu cipul lui Musk(Neuralink) în cap face minuni: controlează un mouse cu gândul

Samsung Galaxy S21 primește Android 14 cu One UI 6.

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Dyson PH04 îți răcorește, umidifică și purifică aerul.