Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Cu o săptămână înainte ca Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra să fie oficializate în cadrul viitorului eveniment Unpacked organizat de Samsung în San Jose, California, apar noi detalii. Cel mai recent zvon se referă la ceva mic, dar care va avea probabil un impact mare, și anume sensibilitatea tactilă a ecranului.

Potrivit prolificului leaker Ice Universe, ecranele celor trei dispozitive vor primi o îmbunătățire de 10% în ceea ce privește viteza de răspuns la atingere. Acest lucru ar însemna un răspuns tactil mai fin și mai rapid, adică timpul necesar pentru ca dispozitivul să răspundă la atingere.

10% nu este foarte mult, dar este evident mai mult decât nimic, iar One UI are încă nevoie de o îmbunătățire în ceea ce privește fluiditatea generală percepută a funcționării. Acest lucru ar putea ajuta în acest sens, așa că sună cu siguranță interesant.

Această îmbunătățire ar putea, de asemenea, să facă din utilizarea stylus-ului S Pen o experiență mai bună pe Galaxy S24 Ultra. De asemenea, am auzit anterior că familia S24 va avea cele mai luminoase ecrane Super AMOLED de până acum, cu o luminozitate maximă de 2600 de nits.

Prin comparație, seria Galaxy S23 are o luminozitate maximă de 1750 nits, și chiar și acestea sunt 100% perfect lizibile, chiar și atunci când sunt expuse direct la soare. Așadar, factorul wow (atunci când sunt folosite în condiții foarte luminoase și foarte însorite) este mărit anul acesta.

Via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • …și diplay-ul tot de 6.8…pai daca e ultra,să fie de 7 inch la ecran …nu doar la preț…păi nu?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 Pro: posibil să nu fie lansat pe plan internațional

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Capturile de ecran ne arată grafica brutală cu care va veni GTA 6

Actualizarea One UI 6.1 vine pe telefoanele Samsung Galaxy – să vedem care sunt primele modele.

Top 3 Mărci de Încredere pentru Actualizări Software în Lumea Smartphone-urilor

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

Ecocem: Cimentul cu emisii reduse de carbon ajunge în Europa

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!