Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Dacă ești utilizator de Android, probabil că folosești aplicația Google Messages pentru a trimite și a primi mesaje text și vocale. Aplicația este mereu îmbunătățită de Google cu noi funcții care îți ușurează comunicarea.

Una dintre cele mai noi funcții este filtrarea zgomotului pentru mesajele vocale. Această funcție te ajută să elimini zgomotul de fundal din înregistrările vocale, astfel încât vocea ta să fie clară și audibilă. Acest lucru este foarte util, mai ales când te afli în locuri zgomotoase, cum ar fi un autobuz sau un cinematograf.

Funcția de filtrare a zgomotului se bazează pe inteligența artificială, care a fost antrenată să distingă între zgomot și voce umană. Poți activa funcția înainte sau în timp ce înregistrezi un mesaj vocal, apăsând pe butonul din caseta de dialog a înregistrării.

Funcția este disponibilă momentan doar în versiunea beta a aplicației Google Messages, dar ar trebui să ajungă la toți utilizatorii în curând. Dacă vrei să testezi funcția, poți să te înscrii la programul beta al aplicației urmarand pasii aici.

Google Messages este o aplicație foarte populară și versatilă, care îți permite să trimiți și să primești mesaje de tip SMS, MMS și RCS. Cu RCS, poți să beneficiezi de funcții avansate, cum ar fi confirmarea de citire, indicatorii de tastare, mesajele de grup și transferul de fișiere. De asemenea, poți să organizezi mesajele după categorii, să ștergi automat mesajele cu parole temporare și să activezi sau să dezactivezi bulele de conversație.

Dacă îți place să trimiți mesaje vocale, funcția de filtrare a zgomotului îți va îmbunătăți experiența de comunicare. Încearc-o și spune-ne ce părere ai despre ea.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

 Netflix schimbă jocul: Numărul abonaților devine un mister

Inteligența Artificială pe YouTube: Un Nou Prag de Transparență

Google Pixel 8 vs Google Pixel 8 Pro: pe care ar trebui să îl cumperi?

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Revoluția Xiaomi: MIX Fold 4 aduce stocarea și sateliții la nivelul următor!

Galaxy Z Fold6 și inovația sa cu rama de titan

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

SUA își trimite robotul pe Lună după 50 de ani

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai