Xiaomi pregătește o surpriză electrizantă cu SU7!

Xiaomi pregătește o surpriză electrizantă cu SU7!

Se zvonește că Xiaomi are un as în mânecă și e gata să-l dezvăluie lumii întregi la final de martie. Vorba aia, primăvara se numără bobocii… și mașinile electrice!

Sursele care preferă să rămână în umbră spun că Xiaomi nu doar că va lansa SU7, dar o va face cu fast și strălucire într-un eveniment care va marca calendarul tech.

Și pentru că vorbim de Xiaomi, nu se lasă cu jumătăți de măsură. Compania își extinde imperiul cu niște showroom-uri 2S super-cool, unde poți să-ți cumperi și să-ți tunezi bolidul electric. Se pare că vor fi vreo 60-70 de astfel de locații, care vor popula orașele mari din China. E clar semn că SU7 nu e doar un zvon, ci o realitate care bate la ușă.

Și ca să condimenteze lucrurile, un insider de la Zeekr a lăsat să scape că pe 28 martie ar putea fi ziua Z pentru Xiaomi și SU7. Așa că, stai pe-aproape, pentru că se anunță revoluție în lumea mașinilor electrice!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Își Revendică Tronul: Vânzări Galactice Depășesc Apple!

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Cum să știi când vei muri cu ajutorul unei inteligențe artificiale superioare.

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

Serviciul One de la Google, a depășit pragul de 100 de milioane de utilizatori.

Xbox și Hisense: Parteneriatul care Revoluționează Gaming-ul pe Televizoare!

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

PlayStation 5 Pro: Detalii exclusive despre viitoarea consolă de la Sony, care va depăși Xbox Series X

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială