A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

Huawei tocmai a lansat pe piața mondială ultima sa minune: tableta MatePad Pro 13.2, care rulează pe HarmonyOS 4 și are tehnologia NearLink. Această tabletă nu este doar o simplă tabletă, ci o adevărată fereastră către lume, care vă permite să vedeți totul în cel mai mic detaliu, conform HuaweiCentral.

Tableta MatePad Pro 13.2 are dimensiuni impresionante: 196,1 x 289,1 x 5,5 mm și o greutate de doar 580 de grame. Dar ceea ce vă va atrage cu adevărat privirea este ecranul său OLED de 13,2 inci, care are o rezoluție de 2880 x 1920 pixeli. Ecranul are o densitate a pixelilor de 262 PPI și ocupă 94% din suprafața tabletei, ceea ce înseamnă că nu veți avea aproape niciun cadru deranjant.

Huawei MatePad Pro 13.2

Pe partea din spate, tableta are două camere foto: una principală de 13 MP și una secundară ultraangulară de 8 MP. Pe partea din față, are o cameră selfie de 16 MP, perfectă pentru a vă face poze sau a face videoconferințe. Noul MatePad Pro are o baterie uriașă de 10 000 mAh, care se încarcă super rapid cu 88 W.

Dar ce face cu adevărat specială această tabletă este sistemul de operare HarmonyOS 4, care vă oferă noi funcții inteligente. De exemplu, puteți folosi live windows pentru a vă muta între aplicații cu ușurință și a vă bucura de animații noi și fluide. În plus, Huawei a lansat și tehnologia wireless rapidă NearLink, care vă permite să conectați tableta cu alte dispozitive fără probleme. Și nu în ultimul rând, avem și stylus-ul M-Pencil NearLink de a treia generație, care are peste 10 000 de niveluri de detectare a presiunii, ceea ce îl face mai precis și mai confortabil decât orice alt stylus.

Huawei MatePad Pro 13.2 pret

Huawei MatePad Pro 13.2: preț și disponibilitate

Dacă vă doriți să aveți această tabletă, trebuie să știți că există două versiuni disponibile.

  • Modelul cu 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare internă, costă 999 EURO,
  • Modelul cu 12 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare internă, costă 1199 EURO.

Această a doua versiune vine și cu o tastatură inclusă, care altfel ar costa 199 EUR separat. Dar atenție, dacă vreți să aveți și M-Pencil de a treia generație, va trebui să plătiți 99 de euro în plus, deoarece acesta nu este inclus în pachet.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Alertă pentru Proprietarii de Tesla: Vulnerabilitatea Care Vă Poate Lăsa Fără Mașină!

Instagram se schimbă: ce trebuie să știi despre noile filtre, autocolante și Reels

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Windows 11 se schimbă radical în 2024: vei putea scăpa de programele inutile

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

Cum IA schimbă fața campaniilor politice: robotul de apelare care vorbește cu alegătorii