Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Era digitală tocmai a primit un upgrade de la Google, și nu e vorba de vreo mică ajustare. Google Photos, acel spațiu virtual unde păstrăm amintirile noastre prețioase, ne-a pregătit o surpriză: instrumentele de editare cu inteligență artificială, de la Magic Editor la Photo Unblur și Magic Eraser, vor fi disponibile pentru toată lumea. Da, ai citit bine, nu mai e nevoie de un Pixel sau de un abonament Google One plătit pentru a le folosi.

Într-o mișcare care a stârnit valuri în lumea tehnologiei, Google a anunțat că renunță la cerința de abonament pentru aceste unelte magice din aplicația Photos. Începând cu 15 mai, toți utilizatorii de Android, iOS și Chrome OS vor putea să-și transforme fotografiile în opere de artă cu ajutorul următoarelor instrumente:

  • Magic Eraser
  • Unblur
  • HDR effect
  • Portrait blur
  • Portrait light
  • Color pop
  • Sky suggestions
  • Cinematic photos
  • Styles in collage editor
  • Video effects

Și pentru că Google nu se joacă când vine vorba de accesibilitate, gigantul tehnologic își extinde oferta și pentru alte dispozitive, inclusiv Chromebook Plus și tablete, care rulează Chrome OS versiunea 118 sau mai recentă. Iar pentru cei cu Android și iOS, e nevoie de cel puțin 3 GB de memorie RAM și versiunea 8.0/15 sau mai nouă.

Dar să nu uităm de Magic Editor, vedeta care până acum era rezervată doar pentru seria Pixel 8. Acum, va fi disponibil pentru mulți alții, cu o mică precizare: utilizatorii generali de Android și iOS vor avea la dispoziție zece salvări Magic Editor pe lună. Însă, pentru utilizatorii Pixel și cei cu un plan Google One de 2TB sau mai mult, cerul e limita – fără restricții, fără griji. Așa că, pregătește-te să dai frâu liber creativității, pentru că Google Photos tocmai a devenit locul unde magia editării devine realitate pentru toți.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tesla Roadster, mașina care face suta într-o clipită!

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Așa arată gama de produse Exynos din acest an.

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Va supraviețui Samsung Galaxy S24 Ultra la testele de cădere și zgâriere?

PHOLED: Ce este și cum va schimba displayurile telefoanelor noastre.

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

Revoluția Xiaomi: MIX Fold 4 aduce stocarea și sateliții la nivelul următor!

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!