Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Prin renunțarea la sistemul de operare Tizen, Samsung a luat o decizie foarte bună pentru ceasurile sale inteligente. Nici noi nu am avut o problemă atât de mare cu el, dar majoritatea dezvoltatorilor preferă să dezvolte pe WearOS, care este mai deschis și preferat de mulți producători, având în continuare o piață mai mare. Familia de produse Galaxy Watch4 a făcut trecerea, iar primul lucru de care au beneficiat utilizatorii romani a fost faptul că acum își pot folosi smartwatch-urile pentru a face plăți prin atingere, lucru pe care nu l-ar fi putut face până acum – deoarece introducerea Samsung Pay nu era în interesul niciunei bănci naționale.

Trecerea la WearOS deschide o multitudine de opțiuni pentru cumpărători, o aplicație de nișă fiind adăugată pe listă săptămâna trecută. Unul dintre „dezavantajele” ceasurilor inteligente este că acestea nu pot afișa majoritatea aplicațiilor de mesagerie decât sub formă de notificări. Nu le poți instala separat pe ceas sau să te conectezi la contul tău. Acest lucru s-a schimbat într-o oarecare măsură, întrucât WhatsApp a fost primul care a făcut pasul de a-și retrograda varianta smartwatch de mesagerie.

banner
WhatsApp for Galaxy Watch
Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy 4

Instalarea WhatsApp Messenger (Beta) 2.23.10.10.10 sau a celei mai recente versiuni de WhatsApp Messenger (Beta) 2.23.10.10.10, disponibilă pe Google Play, vă va permite să o instalați pe produsele Galaxy Watch. Fiind vorba de un software Beta, este posibil să existe probleme și bug-uri în ceea ce privește stabilitatea, dar accentul ar trebui să fie pus pe spargerea gheții pe care o așteptăm de atâta timp. Acest lucru ar putea începe o cursă între competitori, deoarece Viber, Messenger, Telegram și alții sunt acum interesați să dezvolte utilizări similare pentru acesta.

Configurarea Whatsapp este ușoară: oricine îl folosește deja pe un PC va găsi acest lucru evident. După instalarea pachetului software necesar pe smartwatch, trebuie să activați conexiunea pe smartphone după ce îl lansați. Apoi, mesajele și fotografiile dvs. vor ajunge peste tot. Și cu această opțiune, puteți, de asemenea, să vă citiți istoricul, ceea ce era de neconceput cu forma de notificare.

Dintre smartwatch-urile Galaxy, aplicația de mesagerie poate fi utilizată pe versiunile cu sistem de operare WearOS, cunoscute sub numele de modelele din familia Galaxy Watch4 și GalaxyWatch5. Desigur, va fi disponibilă și pe viitoarele smartwatch-uri, dar versiunile cu Tizen vor fi lăsate definitiv pe dinafară.

Sunt foarte curios să văd cum va porni WhatsApp în avalanșa aplicațiilor de mesagerie populare, deoarece a început acum să ocupe o nișă de piață, ca să spunem așa, de care va beneficia cu siguranță până la lansarea unui al doilea competitor – în ciuda faptului că este deocamdată un „proiect beta”.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.

La ce ajută aerosolul:Cum să folosești,care sunt beneficiile sale.