Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Ce ziceți de OnePlus Open, telefonul cu ecran pliabil care a făcut furori în lumea tehnologiei? Vă mai aduceți aminte de videoclipul în care Zack “Deeper Grooves At Level Seven” Nelson îl chinuia cu tot felul de teste de rezistență? Ei bine, telefonul a trecut cu brio de toate, chiar și de îndoirea inversă. Dar cum a reușit să facă asta? Ce secrete ascunde sub carcasă? Dacă sunteți curioși, nu ratați noul videoclip în care Zack îl desface pe bucăți.

Nu o să vă vină să credeți, dar ecranul pliabil are un strat de sticlă ultra-subțire, care stă între display și un capac de plastic. Asta îl face un pic mai rezistent, dar nu vă lăsați păcăliți, că se poate zgâria și cu o unghie. Pe partea din spate a ecranului, găsim fibră de carbon, iar la balamale, șuruburi de titan. Da, ați auzit bine, titan. În rest, telefonul e plin de șuruburi, cam 80 la număr. Bateriile sunt greu de scos, că nu au niciun fel de cleme sau lipici.

Acum, să vorbim și despre marketingul OnePlus Open. Producătorul se laudă cu materiale exotice, cum ar fi aliajul de titan și fibra de carbon, dar nu ne spune prea multe despre ele. Oare e o strategie genială, ca a celor de la Apple, sau o reclamă mincinoasă, plină de umflături? Pentru că, să fim serioși, câteva șuruburi de titan nu fac diferența la greutatea telefonului, nu? Oricum, vă recomand să vedeți videoclipul, e foarte interesant, chiar dacă nu sunteți pasionați de tehnică.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Nothing Phone (2a) sosește pe 5 martie

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Android 15 promite localizarea smartphone-urilor chiar și când sunt oprite

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol

Wi-Fi Sensing. Una dintre tehnologiile promițătoare ale viitorului, care poate nu numai să transmită date, ci și să le detecteze.

Motorola Edge 50 Pro: Secretele Dezvăluite