Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Dacă sunteți fani ai seriei Assassin’s Creed, am o veste bună pentru voi: puteți să vă bucurați de cel mai nou joc al francizei Assassin’s Creed, Syndicate, fără să scoateți niciun leu din buzunar. Da, ați auzit bine: gratis, moca, degeaba! Dar grăbiți-vă, că oferta este valabilă doar până pe 6 decembrie la ora 14:00. Vă spun eu cum să profitați de ea!

Ce este Assassin’s Creed Syndicate și de ce merită să îl încercați?

Assassin’s Creed Syndicate este cel mai recent joc al francizei care a debutat în 2007 și care ne poartă prin diferite epoci istorice, urmărind conflictul dintre Asasini și Templieri. Nu, nu este cel mai nou-nouț, care este Mirage, dar este cel mai modern, adică cel care se apropie cel mai mult de zilele noastre, dacă nu luăm în calcul secvențele din prezent/viitor apropiat care leagă fiecare episod.

Acțiunea se petrece în Londra anului 1868, în plină revoluție industrială. Aici, avem ocazia să ne punem în pielea a doi eroi, o pereche de gemeni, Jacob și Evie Frye, care luptă împotriva opresiunii și corupției din oraș. Mai mult, pentru o scurtă perioadă de timp, putem controla și pe nepoata lui Jacob, Lydia Frye, care participă la Primul Război Mondial.

Jocul ne oferă o experiență deosebită, cu o grafică superbă, o atmosferă captivantă și o gameplay variat. Putem explora liber orașul, folosind diferite mijloace de transport, cum ar fi trenurile, caleștile sau chiar un cârlig de lansare. Putem interacționa cu personaje istorice, cum ar fi Charles Dickens, Karl Marx sau Charles Darwin. Putem alege între un stil de luptă mai brutal, al lui Jacob, sau unul mai subtil, al lui Evie. Și, bineînțeles, putem să ne implicăm în misiuni pline de suspans, acțiune și umor.

Cum să obțineți gratis Assassin’s Creed Syndicate?

Pentru a vă juca gratis cu Assassin’s Creed Syndicate, nu trebuie să faceți nimic complicat. Nu trebuie să mergeți la vreun magazin digital cunoscut, ci direct la site-ul producătorului Ubisoft, urmând acest link.

Odată ajunși aici, tot ce trebuie să faceți este să vă introduceți datele de autentificare Ubisoft Connect, iar dacă nu aveți deja un cont, puteți să vă înregistrați unul.

După ce v-ați logat, Assassin’s Creed: Syndicate va fi adăugat automat și permanent în contul vostru, astfel încât îl puteți descărca și juca oricând prin intermediul clientului Ubisoft Connect. Simplu, nu?

Eu zic să nu ratați această oportunitate, pentru că nu se știe când o să mai aveți șansa să vă jucați cu un joc atât de bun și de frumos fără să plătiți nimic. Voi ce părere aveți despre Assassin’s Creed Syndicate? L-ați jucat sau vreți să îl jucați?

Aștept comentariile voastre și vă invit să dați share și să vă abonați la blogul meu pentru mai multe noutăți.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16: Un pas uriaș înainte pentru inteligența artificială

Netflix și Hățișul Tehnic: Când Streamingul Merge Pe Bucăți

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Atenție la bug-ul care vă poate infecta telefonul Android fără să știți – ce trebuie să faceți.

iPhone SE face saltul la ecranul OLED: ce trebuie să știi

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

Windows 10 își ia adio de la 240 de milioane de PC-uri și le lasă fără viitor

Ce trebuie să știi despre MSI Claw, prima consola portabilă de gaming de la MSI.

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14