OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate

OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate.

OnePlus va lansa pe 4 ianuarie în China un nou smartphone, numit Ace 3, împreună cu o pereche de căști wireless, Buds 3.

Căștile Buds 3 au un design similar cu cel al modelului anterior, Buds Pro 2. Ele se remarcă prin calitatea sunetului, care este asigurată de două drivere, un woofer de 10,4 mm și un tweeter de 6 mm. OnePlus a comparat performanța căștilor sale cu cea a unui produs concurent, fără a-l numi, și a arătat că Buds 3 sunt superioare în cinci aspecte esențiale.

Buds 3 beneficiază de tehnologia de anulare a zgomotului de 48 dB, care îmbunătățește claritatea vocii și a apelurilor. Ele se conectează prin Bluetooth 5.3 și suportă Google Fast Pair și conectarea duală. Designul căștilor nu este foarte inovator, dar OnePlus le-a acordat note foarte bune în toate domeniile.

oneplus buds 3

Buds 3 au primit un scor de 4,7 pentru bas, 4,8 pentru claritate, ton și vocal și 4,6 pentru sunet surround. Scorul mediu este de 4,74 din 5, dar aceste evaluări au fost făcute de producător și nu reflectă neapărat realitatea. Practic, este vorba de o strategie de marketing, dar asta nu înseamnă că Buds 3 nu sunt niște căști de calitate.

Cei care sunt interesați de Buds 3 pot să le rezerve deja pe site-ul OnePlus, care le va trimite o notificare când produsul va fi disponibil, miercuri. De atunci, pot să plaseze o comandă pentru Buds 3. Nu se știe dacă căștile vor fi lansate și în alte țări, dar există șanse mari să se întâmple asta.

Sursa: GSMArena

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Redmi Watch 4 Lansat Oficial: Ceasul inteligent cu HyperOS, carcasă metalică, GPS și ecran AMOLED

Dezvoltatorii de startup-uri așteaptă de mult timp ceva asemănător cu căștile Apple Vision Pro.

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Redmi Watch 4: Detalii cu specificatii si pret.

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Aspiratoare verticale fără fir – beneficii și caracteristici pentru o casă curată și sănătoasă

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar