Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Google se pregătește să aducă pe piață noul Pixel Fold 2, un dispozitiv care promite să redefinească experiența utilizatorilor cu telefoanele pliabile. Cu un anunț anticipat fie în luna mai, la conferința dezvoltatorilor Google, fie în octombrie, alături de lansarea seriei Pixel, Pixel Fold 2 este învăluit în mister și așteptare.

Când va ajunge în sfârșit în mâinile entuziaștilor, Pixel Fold 2 va impresiona cu un ecran generos, depășind dimensiunile modelului anterior. Ecranul intern va avea o diagonală de 8,02 inci, iar cel extern va măsura 6,29 inci, conform informațiilor furnizate de Ross Young de la DSCC. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, primul Pixel Fold ne-a oferit un ecran pliabil de 7,6 inci și unul extern de 5,8 inci.

Se preconizează că producția panourilor pentru Pixel Fold 2 va demara în aprilie, ceea ce ar putea indica o lansare a gadgetului în vara acestui an.

Imaginile care au scăpat pe internet dezvăluie un design revizuit al modulului camerei, diferit de celelalte modele Pixel recente, și un raport de aspect nou, despre care se zvonește că va suferi modificări. Designul mai alungit și îngust al capacului Fold 2 sugerează o îmbunătățire a experienței utilizatorului, în special în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor în modul peisaj. Așteptările sunt mari, iar Google pare pregătit să le întâmpine cu inovații și surprize.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A

Prima navă de transport auto a BYD a acostat marți cu 3.000 de vehicule la bord

iPhone 16: Ce se schimbă la butonul de acțiune și de ce contează

Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Când va apărea Samsung Galaxy S24? A fost dezvăluit data lansării.

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24