Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Google se pregătește să aducă pe piață noul Pixel Fold 2, un dispozitiv care promite să redefinească experiența utilizatorilor cu telefoanele pliabile. Cu un anunț anticipat fie în luna mai, la conferința dezvoltatorilor Google, fie în octombrie, alături de lansarea seriei Pixel, Pixel Fold 2 este învăluit în mister și așteptare.

Când va ajunge în sfârșit în mâinile entuziaștilor, Pixel Fold 2 va impresiona cu un ecran generos, depășind dimensiunile modelului anterior. Ecranul intern va avea o diagonală de 8,02 inci, iar cel extern va măsura 6,29 inci, conform informațiilor furnizate de Ross Young de la DSCC. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, primul Pixel Fold ne-a oferit un ecran pliabil de 7,6 inci și unul extern de 5,8 inci.

Se preconizează că producția panourilor pentru Pixel Fold 2 va demara în aprilie, ceea ce ar putea indica o lansare a gadgetului în vara acestui an.

Imaginile care au scăpat pe internet dezvăluie un design revizuit al modulului camerei, diferit de celelalte modele Pixel recente, și un raport de aspect nou, despre care se zvonește că va suferi modificări. Designul mai alungit și îngust al capacului Fold 2 sugerează o îmbunătățire a experienței utilizatorului, în special în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor în modul peisaj. Așteptările sunt mari, iar Google pare pregătit să le întâmpine cu inovații și surprize.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Redmi Note 13R Pro: Imagini și specificații scăpate pe internet înainte de lansarea oficială

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Capturile de ecran ne arată grafica brutală cu care va veni GTA 6

AGI și Q-Star: vis sau coșmar? Ce spune Microsoft despre inteligența artificială super-inteligentă

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Samsung Galaxy A15, un telefon nou și accesibil care va beneficia de cinci ani de actualizări.

iPhone 16: Ce noutăți aduce viitorul model de la Apple.