Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV - CU MODELE IEFTIN!

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Roku explodează cu o gamă uriașă de televizoare Full HD, 4K și QLED. Roku TV se apropie!

Oferta Emag

În ultimul deceniu, Roku a devenit cunoscut pentru propriul sistem smart TV. Și-a început cucerirea în SUA, dar de ceva vreme își oferă serviciile și în alte părți ale lumii, inclusiv în Europa. Până acum, strategia a fost aceea de a semna acorduri cu marii producători de televizoare, dar acum compania urcă un nivel.

roku tv

Aceasta a anunțat sosirea televizoarelor Roku de marcă proprie. Și nu se ung doar cu săpun, ci vin cu o gamă uriașă. Selecția variază de la un mic LCD Full HD de 24 de inchi până la un model uriaș 4K QLED de 75 de inchi. Aceste modele de televizoare Roku TV sunt, bineînțeles, construite pe platforma inteligentă proprie a companiei, care garantează accesul la o industrie de aplicații online și la mii de filme, seriale și emisiuni sportive.

Și, cel mai bun lucru, noile televizoare nu vor costa foarte mult! Cel mai de bază televizor va costa 130 de dolari, adică aproximativ 590 RON. Iar cel mai avansat va costa 1 200 de dolari, adică 5400 RON.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Microsoft anunță oficial lansarea Copilot pentru Windows 10!

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience: