Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Realme a anunțat data de lansare a seriei Realme 12 Pro, după ce a publicat săptămâna trecută o pagină specială pentru eveniment. Seria va fi prezentată în India pe 29 ianuarie, la ora 12:00. Compania nu a confirmat câte modele vor face parte din serie, dar se așteaptă ca aceasta să includă Realme 12 Pro și Realme 12 Pro+.

realme 12 pro series launch

O imagine publicată săptămâna trecută arată designul presupusului model Pro+. Telefonul are un aspect inspirat de ceasurile de lux, creat în colaborare cu designerul Ollivier Saveo. Seria va avea o ramă aurie cu nervuri, un cerc lustruit, piele vegană de calitate și un model 3D pe spate.

Telefoanele vor fi dotate cu un senzor foto Sony IMX890 de 50 megapixeli, iar camera periscop va avea un senzor OmniVision OV64B, cu un zoom digital de 120x. Seria Realme 12 Pro promite să ofere performanță și stil la un preț accesibil.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft pregătește jocuri Xbox doar pentru PS5 și Switch!

Galaxy Z Fold 6 ar putea aduce în sfârșit îmbunătățirile pe care utilizatorii le așteptau de mult timp

Săptămâna aceasta vine motorul de căutare ChatGPT, rivalul Google

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

15 ani de Inovație: Samsung Galaxy i7500, Primul telefon Android

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Informații proaspete și oficiale despre OnePlus 12R.

Apple retrage actualizarea iOS 17.3 beta 2 din cauza unui bug grav

Samsung Galaxy S24 Ultra: Căzătura care a Definit Gravitația