Assassin’s Creed Mirage aterizează pe iPhone și iPad în 6 iunie

Assassin’s Creed Mirage aterizează pe iPhone și iPad în 6 iunie

Ubisoft tocmai a dat vestea bombă: Assassin’s Creed Mirage va fi disponibil pentru utilizatorii de iPhone și iPad începând cu 6 iunie.

“Cu un entuziasm de nedescris, vă anunțăm că echipa Ubisoft Sofia a reușit să transpună aventura Assassin’s Creed Mirage în universul iOS. A fost o provocare să ajustăm mecanicile sofisticate ale jocului pentru a se potrivi cu ecranele tactile, dar suntem încrezători că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor: o experiență de gaming fluidă, intuitivă și, mai ales, imersivă.”

Declarația de mai sus, preluată dintr-o postare recentă pe LinkedIn, ne dă de înțeles că Ubisoft Sofia nu a stat deloc pe laurii succesului. Mirage este ultima strigare în saga Assassin’s Creed, o serie care ne ține în suspans de aproape două decenii. Jocul a debutat pe console și PC în octombrie anul trecut și acum face saltul spre mobil, fiind primul din seria principală care primește o versiune pentru dispozitivele portabile.

Assassins Creed Mirage

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului de lansare a iPhone 15 din septembrie, cu promisiunea unei lansări la începutul anului următor. Se pare că planurile s-au schimbat puțin, dar nu e nimic, pentru că alte titluri precum Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake și Death Stranding Director’s Cut și-au făcut apariția pe platforma iOS conform programului.

Mirage va putea fi experimentat pe iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, dar și pe orice iPad dotat cu un chipset M1 sau mai recent. Încă nu e clar dacă Mac-urile cu seria M vor putea rula jocul, dar zvonurile spun că ar putea fi posibil.

Pentru cei nerăbdători, precomanda pe App Store e deja disponibilă. Așa că, pe 6 iunie, veți avea jocul gata instalat pe dispozitiv. Și pentru că Ubisoft e generos, descărcarea inițială e gratuită, cu opțiunea de a debloca întregul conținut prin achiziții în aplicație. O mică confuzie: App Store arată acum o dată de lansare pentru 10 iunie. Oare cine a greșit data, Apple sau Ubisoft? Rămâne de văzut.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube Premium are o functie tare care functioneaza si pentru cei cu cont gratuit?

Inima umană sintetică: o realizare științifică care folosește materiale organice și anorganice pentru a reproduce bătăile inimii.

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

SUA își trimite robotul pe Lună după 50 de ani

Vin reclamele care nu pot fi ignorate de pe YouTube

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

Chipset Snapdragon 8 Gen 3: Cel mai nou și mai puternic procesor mobil de la Qualcomm