Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său

Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său

Noua versiune de 4 terabyte a gamei Samsung 990 PRO SSD este concepută pentru sarcini care necesită un volum mare de date, cum ar fi grafica 3D sau 4K, analiza datelor sau jocurile de înaltă calitate.

Cu tehnologia V8 de la Samsung și un controler îmbunătățit, SSD-ul 990 PRO oferă viteze de citire secvențială de până la 7450 MB/s și viteze de scriere de 6900 MB/s. Capacitatea recent extinsă de 4TB permite viteze de citire și scriere aleatoare de până la 1600K și 1550K IOPS[4], ceea ce o face o alegere ideală pentru gameri, creativi și profesioniști din domeniul tehnologiei care își doresc performanțe de vârf și o capacitate de stocare mare.

samsung ssd

Pe piața SSD-urilor cu interfață PCIe 4.0, Samsung 990 PRO de 4TB oferă performanțe rapide de citire aleatorie, care reduc semnificativ potențialul timp de nefuncționare în timpul jocurilor și accelerează încărcarea videoclipurilor de înaltă calitate, pentru a-i face pe gameri să se simtă și mai mult imersați în joc. Pentru jocurile video care utilizează cea mai recentă tehnologie de încărcare a jocurilor, seria 990 PRO poate ajuta la reducerea latenței, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de joc în timp real cu viteze constant ridicate de cadre pe secundă (FPS).

Seria 990 PRO oferă performanțe cu până la 50% mai bune decât seria anterioară 980 PRO a companiei. În plus față de controlerul placat cu nichel, o etichetă de disipare a căldurii pe partea din spate a SSD-ului asigură menținerea în timp a unor niveluri optime de temperatură și reducerea la minimum a fluctuațiilor de performanță. Dispunând de radiatoare subțiri pentru eficiență, modelul 990 PRO se bazează pe potențialul lumii calculatoarelor și jocurilor pentru o experiență superioară a utilizatorului. Unitatea este, de asemenea, compatibilă cu cele mai recente console, permițând instalarea și încărcarea mai rapidă a jocurilor fără degradarea performanțelor din cauza supraîncălzirii.

samsung ssd performanta

SSD-ul 990 PRO de 4TB dispune de un factor de formă M.2 mai subțire, cu o singură față. Astfel, utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la faptul că unitatea M.2 cu două fețe ar putea deteriora laptopul ultra-subțire în timpul instalării, deoarece unitatea M.2 cu o singură față nu are potențialul de a cauza lipsa de spațiu pentru SSD sau de a deteriora alte componente.

Modelele 990 PRO și 990 PRO de 4TB cu radiator vor fi disponibile în curând în România, iar versiunile de 1TB și 2TB din seria 990 PRO sunt disponibile în prezent pentru a fi comandate la Emag si la Pc Garage

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

Au găsit niște comori în timp ce făceau curat: două dintre primele PC-uri din lume.

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Smartwatch: Un cadou ideal pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Snapdragon 8 Gen 4 zice adio nucleelelor zgârcite.

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

Review Apple Vision Pro și videoclip de unboxing înainte de lansare oficială.

Xiaomi Redmi A3 este oficial cu un ecran mare de 90 Hz.