Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Se zvonește că Xiaomi 14 Ultra se va lansa luna viitoare, iar Xiaomi 14 Ultra este unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2024, iar acum avem o listare Geekbench care face și ea aluzie la o viitoare lansare.

Xiaomi 14 Ultra a fost lansat cu numărul de model Xiaomi 24030PN60G și ID-ul „aurora”. Dispozitivul a obținut 9.317 puncte single-core și 26.523 de puncte multi-core. Numerele sunt umflate, deoarece au fost realizate folosind testul Geekbench 4 mai vechi în loc de versiunea actuală Geekbench 6. Dispozitivul este echipat cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3 cu o frecvență de bază de 2,26 GHz.

xiaomi 14 geekbench

Listarea confirmă, de asemenea, că 14 Ultra va fi disponibil cu 16 GB de RAM și va lansa Android 14 cu Xiaomi HyperOS deasupra. Se zvonește că Xiaomi 14 Ultra va aduce un senzor principal de tip Sony LYT-900 de 1 inch cu o deschidere variabilă mai mare, un ecran AMOLED curbat 1440p și încărcare wireless de 80W.

La fel ca predecesorul său, Xiaomi a certificat, de asemenea, un kit de cameră pentru 14 Ultra. Cu toate acestea, această versiune poate funcționa și cu o baterie externă, ceea ce crește dramatic durata de viață a bateriei.

Data anunțată pentru prezentare coincide cu MWC 2024 din Barcelona, unde vom asista la prezentarea lui Xiaomi 14 Ultra, alături de lansarea internațională a lui 14 și 14 Pro. Compania a confirmat deja că va participa la conferință, unde își va prezenta noile sale electrocasnice și sperăm să vedem vehiculul electric Xiaomi SU7.

Va trebui să așteptăm anunțul oficial de luna viitoare pentru a confirma orice detalii.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă Google Circle to Search: noua modalitate de a căuta pe smartphone.

IBM a creat un cip inspirat de creierul uman. Ce poate face NorthPole?

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Ups, Apple face pasul înapoi în State: Gama Watch are un hiccup cu brevetele!

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

Google Maps nu mai rămâne în beznă în tuneluri. Iată detaliile.

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții